Nørre Djurs HK: Ny sportschef og flere profiler på plads

Mens Nørre Djurs HK’s bedste herrer spiller om oprykning, bliver skinnerne lagt for næste sæson.

Artiklens øverste billede
Uanset om der bliver oprykning eller lige ved og næsten for Nørre Djurs HK i 2. division, fortsætter Jesper Johnseen som cheftræner for Djurslands ambitiøse håndboldflagskib. Foto: Mikkel Weje Nielsen, PhotoCare Grenaa 

Med to spillerunder tilbage og total spænding om udfaldet af oprykningsduellen mellem Elitesport Vendsyssel og Nørre Djurs HK, letter den afgående sportschef i Nørre Djurs HK, Nicolaj Danefeld Hansen, for planerne for den kommende sæson. For uanset om Djurslands håndboldflagskib kommer i mål med visionen om at spille med i den landsdækkende 1. division eller må tage et nyt tilløb i efteråret, så skal brikkerne lægges for at opfylde Nørre Djurs HK’s ambitiøse målsætning.

»Vi har en drøm om at spille i 1. division og sætte Djursland på håndboldens landkort. Vi har troen på, at vi kan nå det i denne sæson, men ellers prøver vi igen. Vi har gjort det godt i et år, hvor vi har været plaget af skader. Målmand Kevin Fisker var ude stort set hele sidste år med en korsbåndsskade, og på en sort aften i november tabte vi med et mål til Viborg FH i en kamp, hvor to stærke spiller måtte udgå: playmaker Mike Paulsen med et brækket skinneben og bagspilleren Oscar Kaihøj med en korsbåndsskade, som holder ham ude af holdet i ni måneder,« siger den spillende sportschef Nicolaj Danefeld Hansen, som selv var syg og spillede den skæbnesvangre kamp med 40 i feber.

»De to point vi satte til i Viborg har vi manglet. Alligevel ligger vi i toppen side om side med Elitesport Vendsyssel. Vores to sidste kampe mod Aars HK og Mors-Thy Håndbold afgør vores skæbne, hvis Elitesport Vendsyssel mister et point,« siger Nicolaj Danefeld Hansen.

Mike Paulsen ny sportschef

Nicolaj Danefeld Hansen, sportschef og højre back og mangeårig indpisker i Nørre Djurs HK’s elitesatsning, har tidligere på året meddelt, at han 1. maj trækker sig fra sine opgaver for at tiltræde en stilling som talentchef i Viborg HK. Han fortsætter i Nørre Djurs HK’s eliteudvalg, men skal afløses som sportschef og spiller. Valget til ny sportschef er faldet på Mike Paulsen, som er playmaker på holdet og i indeværende sæson desuden har været spillende assistenttræner i Nørre Djurs HK’s trænerteam.

»Vi har lavet en aftale med Mike Paulsen om at være spillende sportschef. Han skal være bindeleddet mellem spillerne, trænerteamet og det sportslige udvalg, og det er en naturlig udvikling i Mikes fremtid i klubben,« siger Nicolaj Danefeld Hansen.

»Mike Paulsen har et godt CV med kampe i liga’en og 1. division. Han har et godt kendskab til liga’en, 1. og 2. division, og han kan rekruttere dygtige spillere ind i vores set up.«

Cheftræner Jesper Johnsen og assistenttræner Jan Mathiesen, som har ansvaret for Nørre Djurs HK’s talentudvikling, fortsætter som trænerteam sammen med en ny spillende assistenttræner.

»Mike Paulsen stopper som assistenttræner, så vi skal finde en ny spillende assistent, som har kvaliteten og erfaringen til at støtte de unge spillere,« siger Nicolaj Danefeld Hansen.

Ny mand i bagkæden

I det store hele fastholder Nørre Djurs HK sin trup, men er for tiden i gang med at lave aftaler med spillerne for den kommende sæson.

»Vi har forlænget vores aftale med målmand Kevin Fisker, som også skal være træner for klubbens målmænd fra ungdom til senior,« fortæller Nicolaj Danefeld Hansen.Han har også sikret sig et tilsagn fra den unge talentfulde målmand Casper Hebsgaard Mortensen. Kevin Fisker og Casper Hebsgaard Mortensen har været en formstærk målmandsduo i dette forår.

»Desuden er vi meget glade for, at en profil som Emil Larsen, som har spillet en god sæson i både forsvar og angreb og scoret tæt på 100 mål, vil spille i Nørre Djurs HK næste år. Det samme gør Mikkel Mathiesen Scaglione på venstre fløj og Victor N. Saarup, som har været en vigtig spiller og fået rigtig meget spilletid efter at Oscar Kaihøj blev skadet. Også stregspilleren Mikkel Milling bliver i klubben,« siger Nicolaj Danefeld Hansen. Han forventer også at se Oscar Kaihøj tilbage på holdet, når han i november-december er klar efter sin korsbåndsskade.

Flere spillere er i dialog med den sportslige ledelse om deres fremtid i klubben, og så jagter Nørre Djurs HK udover en ny spillende assistenttræner også et par nye venstrehænder, som kan afløse blandt andet Nicolaj Danefeld Hansen.

Sikkert er det dog, at klubben får tilgang af et ungt talent Mikkel Johnsen, som er en godt skydende duelspiller. Han er 1. års senior, har spillet playmaker og venstre back i BSH, og er søn af cheftræner Jesper Johnsen.

»Skulle der gå dygtige spillere, som kan se sig selv som del af et godt træningsmiljø, er de velkommen til at henvende sig,« siger Nicolaj Danefeld Hansen.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.