Vivild har et halvt hold tilbage fra lazarettet

Cheftræner Jesper Møgelvang ser frem til et spændende og meget komprimeret efterår, men stiller samtidig spørgsmålstegn ved det rimelige i at seriespillere skal spille 15 kampe på 13 uger.

Artiklens øverste billede
Sebastian Stær var en af flere Vivild spillere, der døjede med skader i foråret. Samtlige skulle nu være parate igen til et heftigt efterår med 15 kampe på 13 uger. Arkivfoto: Kurt Enevoldsen, Team Vivild

Vivild IFs seniortrup bliver ligesom mange andre serieklubber kastet hovdkuls ind i efterårsturneringen uden de store muligheder for at forberede sig over et lidt længere stræk, som det var tilfældet i foråret.

»Det er en brat opstart i denne omgang,« siger cheftræner Jesper Møgelvang.

»Vi har haft en smule sommertræning, og så trænede vi med 20-22 mand tirsdag aften, hvorefter Martin Rønde og Torben Thygesen fra bestyrelsen havde været så venlige at grille stadionpølser og brød til hele banden.«

Hjemme til sommerfest

Mange af spillerne har naturligvis været på sommerferie, men langt de fleste er hjemme igen i denne uge for at kunne deltage i Vivilds sommerfest.

Torsdag aften kl. 19.45 skal førsteholdet i Serie 2 spille på Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskoles kunstgræsbane mod Auning IF.

Samme sted møder andetholdet i Serie 4 Nørager Bodklubs andetholdet, der ligeledes har Serie 4 status, kl. 18.00.

»Vi når ikke at spille flere træningskampe end de nævnte, og begge hold skal allerede i ilden i uge 32 med turneringskampe - andetholdet tirsdag aften mod IF Midtdjurs (hjemme) og fredag aften mod C Norddjurs (ude), og førsteholdet mod Christiansbjerg IF’s nyoprykkede andethold lørdag eftermiddag på Bjerget i Aarhus Nord,« noterer Jesper Møgelvang.

Frederik Muschilewski klar

Vivilds trup har ikke gennemgået de store forandringer i sommerpausen.

Frederik Muschilewski, der har en fortid som ungdoms- og seniorspiller i Randers Freja, vender hjem fra Tyskland, hvor han har spillet siden sidste sommer i Landsligaen i 1. FC Schöneberg, Han har tilbage i Danmark fået job hos Hummel.

»Derudover har vi ikke de store justeringer til vores trup, men til gengæld får vi et halvt hold tilbage fra skader, så vi skal nok være klar med en stærk trup i efteråret,« lover cheftræneren.

Kolind/Perstrup IF kommer som nedrykkere fra Serie 1, så de må være favoritter

Jesper Møgelvang, cheftræner i Vivild IF

KPI er favoritter

Jesper Møgelvang glæder sig til et efterår i Serie 2, hvor hele fem af holdene er fra Djursland.

»Kolind/Perstrup IF kommer som nedrykkere fra Serie 1, så de må være favoritter,« lyder hans forhåndsforventninger.

Vivild er sammen med NB 93, Aarhus, Skødstrup SF og Auning IF gengangere fra Serie 2 i foråret. Fra Serie 3 kommer Christianbjerg IF’s andethold samt Hornslet IF og Aastrup/Hammelev IF.

»Vi glæder os, og vi skal nok være klar - inklusive kampen mod Auning IF skal vi spille 15 kampe på 13 uger, og ud over den for tidlige opstart og den for tidlige afslutning, så kan man også stille spørgsmålstegn ved, om det er en god idé, at seriespillere skal spille 15 kampe på 13 uger, men det er ens for alle, og spillerne piver heldigvis ikke,« siger Jesper Møgelvang.

Vivilds bedste hold sluttede foråret på andenpladsen i Serie 2. I det efterfølgende playoffspil om oprykning til Serie 1 missede holdet imidlertid oprykningschancen.


Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.