Bilhorn advarer på "blindt hul" på golfbanen

Grenaa Golfklub har sikret sig endnu et VIP-sponsorat.

Artiklens øverste billede
Her ses skiltningen på det ”blinde” hul, som gerne skal sikre, at spillerne ikke uforvarende kommer til at skade hinanden. Pressebillede

I Grenaa Golfklub har man i mange år haft et såkaldt ”blindt hul” - det er et hul, hvor man som spiller ikke kan orientere sig om der er spillere, der befinder sig på hullet, og som derfor kan være i fare for at blive ramt af en golfbold.

Denne risiko forsøger man i golfklubber at fjerne, enten ved opsætning af en klokke, som de forangående spillere kan ringe på som signal til, at banen er fri for de efterfølgende. Der kan også opsættes et spejl på en høj stander, så man kan overskue den del af banen, som ikke kan ses fra udslagsstedet. En anden brugt mulighed er at opsætte en stige, så de efterfølgende kan orientere sig ved at kravle op på stigen.

»Vi har forsøgt os med forskellige af de nævnte løsningsmuligheder, men her i foråret viste det sig, at der kan tænkes ”ud af boksen”. Vi har i mange år haft et sponsorat i samarbejde med Grenaa Bil-Center, og et møde med en af indehaverne, Alf Sørensen, udviklede sig så positivt, at vi efterfølgende kunne indskrive Grenaa Bilcenter som den sjette VIP-hulsponsor i Grenaa Golfklub,« fortæller formand for Grenaa Golfklub, Anthony Bjerregaard.

På mødet blev der naturligvis smidt mange bolde i luften, og en af disse bolde er efterfølgende blevet en realitet.

På banens hul 10 er der nu opsat et advarselssignalsystem som naturligvis har sin oprindelse fra bilbranchen. Man skal simpelthen aktivere et bilhorn, der tjener som signal til, at nu kan de næste på hullet godt slå ud.

Ud over skiltning på teestedet, og logo på flaget på greenen samt eksponering på klubbens hjemmeside arbejdes der på forskellige ydelser af golfmæssig karakter for de kunder, der besøger Grenaa Bil-Center.

På teestedsskiltene er der en QR-kode, som dels giver spillerne en visuel oplevelse af hul 10, men som samtidig vil blive brugt til promovering af tilbud fra Grenaa Bil-Center til kunder både i form af nyheder på bilfronten og specialtilbud på bilområdet kombineret med tilbud fra Grenaa Golfklub.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.