Ny halinspektør er allerede i fuld sving i Rønde Idrætscenter

Thomas Sørensen, 45, glæder sig til at skulle være med til udvikle Rønde Idrætscenter som centrum for et bredt udsnit af lokale idrætsaktiviteter og som kulturinstitution. Efter sommerferien kommer der yderligere turbo på driften.

Artiklens øverste billede
Centerchef Per Kragh (tv.) får med ansættelsen af Thomas Sørensen som ny halinspektør mere tid til at tænke langsigtet og i samspil med bestyrelsen blive skarpere på at agere på det strategiske niveau. Tilsendt foto.

Fire håndfulde ansøgere lagde tidligere på året billet ind på at blive ny halinspektør i Rønde Idrætscenter og samtidig blive en del af ledelsen sammen med centerchef Per Kragh og souschef Jane Axelsen.

Blandt de mange ansøgere valgte ansættelsesudvalget Thomas Sørensen, 45, Ugelbølle, til jobbet.

Thomas Sørensen har været i sving et stykke tid, og han er mødt frem med et cv, der fortæller om en mand med et bredt erfaringsgrundlag.

Efter en matematisk studentereksamen fra Rønde Gymnasium i 1995 er det gået slag i slag med at videreuddanne sig.

Han er uddannet gastronom fra Prins Ferdinand i Aarhus i 2001 og uddannede sig efterfølgende som bygningsingeniør.

Jobmæssigt har spændvidden været stor. Bl.a. har han i en årrække varetaget jobbet som Food Beverage Manager på NRGi Park & Arena (Aarhus Stadion) og senere var han i nogle år Commercial Manager hos Ikea Aarhus.

»Jeg ser stillingen som halinspektør hos Rønde Idrætscenter som en fantastisk mulighed for at være med til at videreudvikle Idrætsfaciliteterne og den kulturinstitution, som Rønde Idrætscenter er,« siger Thomas Sørensen.

Nye tider

Ambitionerne er store og tempoet højt i Rønde Idrætscenter, som til august 2022 er klar til at indvie ny multihal og nyt springcenter, hvor der bl.a. bliver plads til 700 tilskuere, og en hal med to padelbaner samt flere mødelokaler. Formedelst cirka 25 mio. kroner.

»At være med i opstarten af de nye faciliteter er særligt spændende. Det giver helt nye muligheder for arrangementer. Jeg ser frem til en ny del i mit arbejdsliv, hvor samarbejdet med lokale foreninger, Viden Djurs og lokale virksomheder kommer til at betyde meget,« siger Thomas Sørensen.

»Jeg kommer helt sikkert til at drage nytte af min erfaring fra tidligere jobs, her er det særligt min tid på Aarhus Stadion, jeg tænker på.«

Jeg kommer helt sikkert til at drage nytte af min erfaring fra tidligere jobs, her er det særligt min tid på Aarhus Stadion, jeg tænker på.

Thomas Sørensen, ny halinspektør i Rønde Idrætscenter

En blæksprutte

Den nye halinspektør skal ikke tage over efter nuværende centerchef Per Kragh, 63, men tværtimod indgå i ledelsen sammen med netop Per Kragh og souschef/køkkenchef Jane Axelsen.

Som centerchef har Per Kragh ikke plads i bestyrelsen, men han deltager naturligvis i møderne og sparrer løbende med den professionelle bestyrelse.

Bestyrelsen og Per Kragh ser den nye halinspektør som en blæksprutte, der kan bevare overblikket i en travl hverdag, hvor også mange weekender er besat med arrangementer af alle slags.

Antallet af arrangementer vil naturligvis vokse, når det nye byggeri står færdigt.

»Der er tale om en egentlig meget operationel lederstilling med dagligt ansvar og koordinering for opstillinger til diverse arrangementer, kurser og møder. Der følger selvfølgelig også en lang række administrative opgaver med og ansvar for personalet,« understregede Per Kragh, da stillingen blev slået op i det offentlige rum.

Centerchefen vægter højt, at det bliver en holdspiller, der kommer ind i organisationen med godt ti ansatte plus en række medhjælpere ved større begivenheder.

Elitesejler

Thomas Sørensen har en fortid som eliteidrætsmand inden for sejlsport.

Fra 1985 til 2007 var han aktiv sejler. I perioden fra 1990 - 1996 på eliteplan som en del af det danske landshold.

Læs også

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.