Seriefodbold: Hvor blev et samlet Djursland af i Serie 2 og Serie 3?

Svært at øje logikken i de puljeinddelinger, som DBU Jylland har lavet for Serie 2 og Serie 3 til den kommende fodboldsæson.

Artiklens øverste billede
Mørkes førstehold i Serie 3 kan se frem til sjove lokalopgør mod Hornslet og Ådalen, men ikke mod de øvrige fire Serie 3 hold med adresse på Djursland. Arkivfoto

Det har været et stort ønske fra de lokale fodboldklubbers side, at DBU Jylland skal gøre et alvorligt forsøg på at sammensætte puljerne i seniorrækkerne, så der bliver masser af lokaleopgør i hver eneste spillerunde.

Derfor ser det mærkeligt ud, hvordan holdene er sat sammen i henholdsvis Serie 2 og Serie 3.

I førstnævnte var der i efteråret 2021 basis for mange lokalopgør i det vestlige Norddjurs, når Auning, Nørager og Vivild tørnede sammen.

Det får de tre klubber ikke lejlighed til i foråret 2022, hvor kun naboerne Vivild og Nørager er havnet i samme Serie 2 række, hvor de øvrige seks deltagere alle har hjemsted i Aarhus Kommune: DGL 2000, Fuglebakken KFUM, NB 93, Skødstrup SF, VRI og Aarhus Fremad.

Auning er gået solo og har AH 2012 som nærmeste modstanderhold. Hertil kommer Hornbæk og Bjerringbro plus tre Viborg klubber og en virkelig langtur til Aars IK.

Rosenholmere solo

I Serie 3 var der basis for at lave en decideret Djurslands pulje, men den er blevet skåret midt over. IF Midtdjurs, TRIF, Aastrup/Hammelev og Østdjurs 91 er havnet i samme pulje.

De øvrige hold er HEI og Lystrup fra Aarhus Kommune, Hadsten GF fra Favrskov Kommune og Vorup FB fra Randers Kommune.

De tre klubber med hjemsted i den gamle Rosenholm Kommune, Mørke og de to nyoprykkere Hornslet og IF Ådalen, kan se frem til nogle ægte bravållaslag på de lokale stadions.

De øvrige fem hold i puljen er: Vorup FB 2, Randers Freja, Langå, Purhus og Helsted Fremad alle fra Randers Kommune.

Top tre

De tre højest rangerende seniorklubber på Djursland er i foråret 2022: FC Djursland i Jyllandsserien-1, TRIF i Jyllandsserien-2 og nyoprykkede Kolind-Perstrup i Serie 1.

Der er turneringsstart ultimo marts 2022.

Læs også

Del artiklen