Atter Brix Cup i Auning Idrætscenter i juledagene

Udvalget bag alletiders berømte indefodboldstævne er klar til at køre på igen efter sidste års aflysning grundet COVID-19.

Artiklens øverste billede
Torben 'Russer' Jensen (tv.) og Ole Hansen blev i 2019 kåret som æresmedlemmer for deres mangeårige indsats med at arrangere indefodboldstævnet i Auning Idrætscenter mellem jul og nytår. Foto: Lars Norman Thomsen

Den udendørs fodboldsæson er næsten afsluttet. Der venter kun lidt playoff opgør om ekstra op- og nedrykninger i serierækkerne, før der vanker en vinterpause.

Den bruges af mange spillere til at tage indeskoene på og deltage i et hav af indestævner med store og små pengepræmier som lokkemad.

Et af de mest sejlivede af slagsen, Brix Cup i Auning Idrætscenter, kunne fejre 25 års jubilæum i 2019. Året efter tvang COVID-19 arrangørerne til at skride til aflysning.

Men i år bliver der atter stævne 3. og 4. juledag, fastslår Ole Hansen fra Brix Cup udvalget.

Første dag med oldboys, damefodbold og firmarække mens andendagen bliver med den åbne række som plejer at trække en del af Østjyllands bedste indendørsspillere til Auning og tillige en masse folk på lægterne.

Frank er ude

I år har Brix Cup Udvalget måttet ændre lidt på holdopstillingen.

Nøragers Frank Rasmussen har valgt at hellige sig glæden over, at hjertebarnet Randers FC klarer sig flot i Superligaen og er ikke med mere..

Han bliver afløst af Per Krabbe.

Lasse Jensen, Nørager, har ligeledes bedt om en lille time out grundet arbejdspres. Han bliver afløst af sin tvillingbror, Michael Jensen.

Ole Hansen, der repræsenterer Auning IF, og Torben ’Russer’ Jensen, som repræsenterer Nørager, er fortsat aktører i udvalget, og de ved om nogen, hvordan en vel tilrettelagt Brix Cup skal skrues sammen.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen