Flyvende Fanø og KPI i tæt duel med Vivild IF

Kolind-Perstrup IF fik ikke snøret sækken i 2-2 opgør mod Vivild IF, som var ved at løbe med sejren til sidst.

Artiklens øverste billede
Vivild IF kom foran med 1-0 tidligt i kampen på et mål af Frederik Laursen (yderste til højre). Foto: Kurt Enevoldsen, Team Vivild

I et tæt topopgør spillede Kolind-Perstrup IF og Vivild IF uafgjort 2-2, da de to lokalrivaler lørdag eftermiddag mødte hinanden på Kolind Park. Med kun to kampe tilbage i efterårsturneringen spidser kampen til i både top og bund i en Serie 2 kreds med fire hold fra Djursland. Rækken er knækket totalt over med fire hold i hver ende, som kæmper om henholdsvis oprykning og for at undgå nedrykning. I bunden fik bundholdet Auning IF nyt håb, da holdet på hjemmebane slog Vorup FB med 2-1 og dermed for første gang i sæsonen ligger på den gode side af nedrykningsstregen.

I toppen ligner ubesejrede Aarhus Black Vipers en oprykker, mens Nørager B, Kolind-Perstrup IF og Vivild IF kæmper en knivskarp kamp om adgangen til en playoff kamp om oprykning til Serie 1. Nørager B fik et point med hjem fra mødet med topholdet Aarhus Black Vipers og kunne lune sig ved det uafgjorte resultat mellem Kolind-Perstrup IF og Vivild IF. Mads ’Pylle’ Pedersen og Jan Ankerstjerne scorede de to mål, da Nørager B spillede 2-2 mod Aarhus Black Vipers. Nørager B ligger på 2. pladsen med 24 point, mens Kolind-Perstrup IF og Vivild IF begge har 23 point.

Vandret i luften

Foran en veloplagt tilskuerkulisse på Kolind Park udkæmpede Kolind-Perstrup IF og Vivild IF endnu engang et tæt opgør, som de har haft mange af i både Serie 1 og Serie 2.

”Vivild IF dominerede i starten og kom tidligt foran med 1-0 ved Frederik Laursen. Men vi kørte på og efter en halv time udlignende Mikkel Fanø på Kasper Kempels gode forarbejde, da han løb frem til et indlæg og spektakulært kastede sig vandret ud i luften og headede bolden i mål,« fortæller KPI-træner Dennis Holdgaard. Kolind-Perstrup IF satte sig nu mere på spillet.

»Vi var i pausen enige om at være tættere på i duellerne og give Vivild IF mindre plads. Efter fem minutter viste Martin Holm Hansen maksimal vilje i et gennembrud og nåede bolden inden han blev sparket ned af Vivild IF’s forsvar. Kasper Kempel scorede sikkert på det korrekt dømte straffespark. Så var vi ovenpå og Vivild IF tydeligt frustreret, så vi gik efter at snøre sækken med endnu et mål. Vi følte os snydt for et straffespark, da Martin Holm Hansen endnu en gang snød Vivild forsvaret med sin hurtighed og prikkede til bolden inden to mand kastede sig i fødderne på ham. Enten skulle der have været dømt straffespark eller film, men dommerens fløjte var tavs,« fortæller Dennis Holdgaard.

Vivild IF genvandt initiativet i slutningen af kampen og fik udlignet efter et hjørnespark og to riposter, da Casper Moltke fra en spids vinkel knaldede bolden op i nettaget bag KPI-målmand André Tonnesen.

»Vi skulle have scoret på vores muligheder, da vi styrede kampen, men Vivild IF kom tæt på til sidst med et skud på overliggeren. Der var spænding til det sidste, men vi delte point ligesom sidst. Kasper Kempel blev valgt til kampens spiller, men også Martin Holm Hansen spillede godt og var til evig uro i Vivild IF’s forsvar. Men alle gjorde det godt, og vi burde have snøret sækken i den time midt i kampen, hvor vi havde overtaget,« slutter Dennis Holdgaard.

Snydt for et straffe

»Vi spillede rigtigt godt i kampens første halve time, hvor hjemmeholdet var yderst sjældne gæster på vores banehalvdel. Allerede efter 11 minutters spil gjorde Frederik Laursen det til 1-0 på flot oplæg fra Sebastian Stær. Vi kunne med lidt held have bragt os yderligere foran, da det ene angreb efter det andet bølgede ned mod hjemmeholdets mål, men det lykkedes ikke,« siger Vivild IF’s cheftræner Jesper Møgelvang. Efter Kolind-Perstrup IF’s 2-1 føring på straffespark fik Vivild IF igen skabt et overtag i kampen, og Casper Moltke fik udlignet til 2-2.

»Efterfølgende forsøgte vi at spille os frem til den afgørende scoring, mens KPI fortsat var farlige på kontra. Fem minutter før tid lykkedes det næsten, da Sander Konggaard bragede bolden på overliggeren. Det lignede en pointdeling, men det kunne være gået anderledes. Men dommeren fløjtede ikke, da Jimmi Hansen blev ramt af en modspillers fod i feltet,« slutter Jesper Møgelvang.

Lørdag møder Vivild IF hjemme kl. 13.30 VRI, mens Kolind-Perstrup IF kl. 16.00 spiller lokal- og topgør mod Nørager B på Nørager Stadion.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen