Storebror Haulrik holder liv i TRIF’s drømme

Mathias Haulrik scorede to mål og leverede to assists, da TRIF slog Helsted Fremad IF med 4-2 i Jyllandsserien 2.

Artiklens øverste billede
TRIF’s Mathias Haulrik er tilbage i målhumør og scorede to kasser i 4-2 sejren over Helsted Fremad IF. Arkivfoto      

Med en sejr på 4-2 på udebane over Helsted Fremad IF på to mål af Mathias Haulrik og U17 spilleren Bastian Fabricius Smedegaard sikrede TRIF sig en vigtig sejr i det spændende bunddrama i Jyllandsserien 2. Med nederlaget til TRIF blev Helsted Fremad IF efterladt alene i bunden af rækken, og samtidig kom TRIF for første gang i denne sæson over nedrykningsstregen. Kan TRIF samle yderligere point i de næste to kampe mod Vorup FB og IFSK, kan de gulblusede fra Rønde i bedste fald overleve i rækken. Men også en trediesidste plads, som giver adgang til en playoff kamp om forbliven i Jyllandsserien, vil være en stærk præstation efter en alt andet end prangende sæson efter oprykningen i sommer. TRIF skal holde IFSK, som er en klub af statskundskabsstuderende ved Aarhus Universitet, under sig i tabellen. IFSK skal næste lørdag møde topholdet Søften GF, inden de politikstuderende i den sidste kamp i turneringen på egen bane i Aarhus møder TRIF i det, der ligner et opgør på ’liv og død’ i Jyllandsserien.

TRIF startede som lyn og torden og var efter 18 minutter foran med 3-0.

»Det lignede vores første opgør mod Helsted Fremad IF, hvor vi også kom foran 3-0 (og vandt kampen 3-2, red.). Vi startede som vi plejer med fuld fart frem ad banen. Vi var klar fra start og var hurtigere i omstillingerne end vores modstander. Men Helsted Fremad IF kom igen og kom på 3-2 inden Bastian Fabricius Smedegaard med sit andet mål bragte os på 4-2 midt i 2. halvleg. Derefter kontrollerede vi kampen. Vi spillede en god kamp, og i de perioder det ikke kørte, da sloges vi for sejren,« siger TRIF-træner Marrtin Hornbæk Nielsen.

To kølige scoringer

TRIF havde holdets anfører Kristoffer Meldgaard Andreasen tilbage i midterforsvaret sammen med August Hog Laursen og med Noah Overgaard og Jens Bisgaard Amstrup på backpladserne foran målmand Hjalte Holm Baarstrøm. På midten spillede Frederik Primdal Geertsen og Daniel Bagger Pedersen med Bastian Fabricius Smedegaard i en fremskudt position og Victor Riis Overgaard Overgaard og Emil Haulrik på kanterne. Mathias Haulrik lå helt på toppen. Frederik Ougaard og Tobias Stenhøj Mathiessen sad på bænken og fik spilletid i 2. halvleg.

Holdets tidligere topscorer Mathias Haulrik har endelig fået gang i scoringen og fik i kampen mod Helsted Fremad IF sat et solidt aftryk med to scoringer og to assists og blev valgt til kampens spiller. Men også unge Bastian Fabricius Smedegaard viste sig frem med to kølige scoringer på velplacerede skud.

Mathias Haulrik scorede allerede i det 4. minut på Victor Overgaards Riis’ gode forarbejde på kanten. Fem minutter senere var Mathias Haulrik igen på færde, da han fik fat i en ripost og afdriblede et par mand, inden han sparkede bolden højt i mål til 2-0. Efter 18 minutter var Mathias Haulrik i oplæggerens rolle efter Frederik Primdal Geertsens forarbejde, da Bastian Fabricius Smedegaard kontrolleret sparkede bolden i mål til 3-0.

Nu har vi vundet tre af de sidste fire kampe og spillerne er ved godt mod.

Martin Hornbæk Nielsen

»Vi havde fint styr på kampen, men så ville dommeren være med og tillod Helsted Fremad IF at sparke et frispark fremad uden at bolden lå stille og vi derfor var ude af balance i vores forsvar,« siger Martin Hornbæk Nielsen.

Sindssygt tæt

TRIF var i kontrol ved pausen, men gik på banen for at stramme grebet om modstanderen, da hjemmeholdet kom på 3-2 på en foræring af dommeren.

»En modstander scorede med hånden efter et hjørnespark, og alle ti TRIF markspillere røg i flæsket på dommeren. Men sådan var det, og kampen var åben igen. Men midt i halvlegen spillede August Hog Laursen bolden dybt i vores venstre side. Mathias Haulrik fik fat i den, afdriblede en mand og spillede bolden skråt tilbage til Bastian Fabricius Smedegaard. Han tog en berøring inden han sparkede bolden i det lange hjørne,« fortæller Martin Hornbæk Nierlsen.

»Nu har vi vundet tre af de sidste fire kampe og spillerne er ved godt mod. Det har de imponerende nok været gennem hele sæsonen. Men det bliver sindssygt tæt.«

TRIF møder lørdag kl. 15 Vorup FB hjemme på PR Park i Rønde.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen