TRIF tabte og nu venter der holdet en gyserafgørelse

Efter to sejre tabte TRIF lørdag med 2-0 til IF Lyseng og har kniven på struben i Jyllandsserien 2.

Artiklens øverste billede
Den sædvanligvis målfarlige offensivspiller Victor Overgaard Riis spillede sin måske dårligste kamp, da TRIF tabte med 2-0 til IF Lyseng i Jyllandsserien 2. Arkivfoto: Øxenholt Foto

Efter to sejre i træk sluttede TRIF’s korte optur lørdag eftermiddag på eget kunstgræs, da TRIF tabte den vigtige kamp mod IF Lyseng med 2-0 efter 0-0 ved pausen. Efter en lang og træls sæson uden ret mange point var der endelig gevinst til TRIF’s oprykkere med sejre over Søften GF og Helsted Fremad IF. Men efter en uforløst præstation stoppede festen lørdag mod IF Lyseng, så nu må TRIF’s spillere for alvor smøge ærmerne op for at få point i næste lørdags bundbrag på udebane mod bundholdet Helsted Fremad IF.

»Vi har ikke opgivet troen på at vi kan redde os, men vi skal vinde mindst to af de sidste tre kampe for at redde livet. Humøret er ok i truppen, så vi er klar til at slås for at blive i rækken eller for at få en play off kamp,« siger TRIF’s cheftræner Martin Hornbæk Nielsen. Ud over Helsted Fremad IF skal TRF møde Vorup FB og IFSK fra Aarhus, så holdet er i direkte duel med de nærmeste rivaler i den spændende afslutning på turneringen.

»For mange ramte ikke dagen i kampen mod IF Lyseng. Nu skal vi vise, hvad vi består af i kampen mod Helsted Fremad IF. Det bliver en kamp for mænd med hår på brystet,« siger Martin Hornbæk Nielsen.

Så skidt ud

TRIF måtte se bort holdets anfører Kristoffer Meldgaard Andreasen, som er ude med en skadet vrist, mens Jannik Mehlsen netop er vendt hjem fra ferie og scorede to mål, da andetholdet slog VH Fodbold med 4-0. Kristoffer Meldgaard Andreasen blev afløst af Mikkel Melgaard, som spillede en god kamp i midterforsvaret og blev valgt til kampens spiller.

»Spillerne var klar og opsatte på at præstere. De fightede godt og løb mange meter, men det var ikke godt nok, da det gjaldt. Vi spillede ikke særlig godt, havde mange fejlafleveringer og var ikke dygtige nok til at holde fast i bolden. Så set over to gange 45 minutter var det rimeligt nok, at IF Lyseng vandt kampen,« siger Martin Hornbæk Nielsen.

IF Lyseng, som er andethold til aarhusianernes hold i 3. division, havde et drøn på trekantsammenføjningen i 1. halvleg og ramte indersiden af stolpen i 2. halvleg.

»Vi havde også store chancer, men det gik ikke vores vej. IF Lyseng scorede deres mål i 2. halvleg og vi så skidt ud ved begge scoringer. Begge mål faldt efter klumpspil, hvor vi ikke fik sparket bolden væk. Vi stod og kikkede fodbold i stedet for at tage ansvar, så det kunne vi have gjort bedre,« mener Martin Hornbæk Nielsen.

Midtbanespillerne Frederik Primdal Geertsen og Daniel Bagger Pedersen leverede en solid indsats, og målmand Hjalte Holm Baarstrøm stod også en god kamp. Tilbagevendte Frederik Ougaard var i glimt farlig på kanten, når han fik smækket boldene på tværs, men hans medspillere var ikke med fremme. En sædvanligvis farlig og kampafgørende spiller som Victor Overgaard Riis var enig med sin træner om, at det vist var den dårligste kamp han havde spillet i lang tid.

Der skal leveres

På lørdag er det rigtig alvor, når TRIF skal til Ouickpoint Park Helsted Kunstgræsbane for at møde Helsted Fremad IF i direkte duel om sidstepladsen. TRIF vandt den første kamp på hjemmebane med 3-2, så kronjyderne kommer til at gå efter revanche.

»Vi forventer, at Kristoffer Meldgaard Andreasen er frisk på lørdag, så alle mand er klar mod Helsted Fremad IF. Og alle mand ved, hvor skabet står. Der skal leveres for at vi får point,« siger Martin Hornbæk Nielsen.

TRIF’s andethold i Serie 3 vandt lørdagens kamp over VH Fodbold med 4-0 på to mål af Jannik Mehlsen og et mål af Nichlas Andreasen og Christian Hansen. Her er TRIF med i toppen af rækken og møder søndag et andet top tre hold Aastrup/Hammelev IF på udebane. Det resultat afgør, om TRIF stadig vil være i spil om en direkte oprykning eller om en play off kamp til Serie 2.

Læs også

Del artiklen