81-årige Bo ramte drømmerunden

Bo Sørensen slog sin alder med to slag på golfbanen i Grenaa.

Artiklens øverste billede
Bo Sørensen kan med sit scorekort bevise, at han slog sin egen alder med to slag. Pressebillede

I golf taler man ofte om drømmerunden, og mange klubber har forskellige aktiviteter, der arbejder med forskellige former for ”drømmerunder”.

For mange golfspillere er den optimale drømmerunde det at kunne ”slå sin egen alder”.

I Grenaa Golfklub har man aldrig haft et medlem der har opnået et sådant resultat, men for nylig, under afvikling af klubmesterskaberne,gik Bo Sørensen sin drømmerunde, da han trods sine 81 år gik en runde i 79 slag, og dermed slog sin alder med to slag.

Bo er og har altid været konkurrencemenneske, og hans tid fra både fodbold- og tennisbanen fornægter sig ikke. Bo elsker at gå runder med gode venner og også deltage i turneringer, men tag ikke fejl: ”han vil vinde”, og den passion har fulgt ham gennem alle årene.

Det forhindrer naturligvis ikke at den sociale dimension efterhånden har fået en større plads hos Bo, men igen, som Bo udtrykker det: ”Vi hygger os, men det er nu sjovest hvis man vinder”.

Efter Bos opfattelse skal golf spilles uden alt for mange pauser, og man skal ikke snakke for meget, da det jo er spillet der er det vigtigste, så kan man hygge og snakke efter runden.


Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen