Driftssikker mand i spidsen for Idrætscentret

43-årige Thomas Larsen har et indgående kendskab til Grenaa Idrætscenter, som han nu skal lede.

Artiklens øverste billede
Thomas Larsen blev blandt 22 ansøgere valgt til at stå i spidsen for Grenaa Idrætscenter. Foto: Søren Andersen

Fra 1. oktober hedder chefen i Grenaa Idrætscenter Thomas Larsen. Og det hedder han faktisk også allerede, for han har været konstitueret i chefstillingen siden 1. december, da den mangeårige centerleder Valdemar Haumand måtte sygemelde sig.

»Vi har trukket på Valdemar som konsulent for at finde den rette mand til jobbet. Og dermed har vi sagt farvel til ham efter en stor indsats gennem mange år. Som ny centerchef har bestyrelsen blandt 22 kandidater valgt Thomas Larsen, fordi vi er sikre på, at vi med ham får en driftsikker mand til at stå i spidsen for Idrætscentret,» siger bestyrelsesformand Torben Jensen, tidligere borgmester i Norddjurs.

Ikke i tvivl

Thomas Larsen var ikke i tvivl om, at han ville søge jobbet, da det blev slået op. Jeg har haft nogle spændende måneder, mens jeg har været konstitueret leder, siger 43-årige Thomas Larsen.

Han er udlært smed hos HSM Industri, og arbejdede her i ni år, inden et job hos Bygma i Grenaa lokkede - som sælger i håndværkerafdelingen, og han har også samlet erfaring hos Boldsen, inden han startede i job i Grenaa Idrætscenter i 2010.

Vi løser rigtig mange opgaver og dækker mange af døgnets timer. Der er kun fem lukkedage om året i Idrætscentret

Thomas Larsen, ny centerchef

Grenaa Idrætscenter en til daglig arbejdsplads for 16 fastansatte medarbejdere. De tager sig udover Grenaa Idrætscenters haller og faciliteter af fodboldbanerne på Grenaa Stadion, svømmehal, tennisanlæg, Åstrup Stadion, ligesom man står for rengøring og pedelfunktion hos naboen Sosu-skolen.

»Vi løser rigtig mange opgaver og dækker mange af døgnets timer. Der er kun fem lukkedage om året i Idrætscentret, som indtil videre også fungerer som vaccinationscenter mod Covid-19 i Grenaa, men den funktion lukker ned 24. september, og 27. september fungerer Idrætscentret igen som normalt med træningstilbud til idrætsudøverne,« siger Thomas Larsen.

Byggeplaner på pause

Det ærgrer ham, at corona og voldsomme prisstigninger på byggematerialer har sat en stopper for etableringen af et nyt ankomstområde og indgangsparti samt springbane til gymnaster - som har været et stort ønske i mange år.

»For få dage siden var det 40 år siden, at Grenaa Idrætscenter blev indviet, og man kan mange steder godt se, at der er blevet slidt på tingene, så meget trænger,« siger Thomas Larsen, som aktuelt har involveret sig i planerne om et bedre outdoormiljø ved centret, og hvor man gerne vil udbygge i etaper med blandt andet multibane, som også vil give mulighed for at stå på skøjter i vintermånederne.

Thomas Larsen var i mange år aktiv i Grenaa Idrætsforening og FC Djursland, hvor han har siddet på forskellige poster, blandt andet formandsposten i FC Djursland.

»Men det har jeg lagt på hylden på grund af mit virke her i Idrætscentret,« siger han.

Fredag 8. oktober fra klokken 14-17 kan man i Multisalen i Grenaa Idrætscenter sige farvel til Valdemar Haumand og god dag til Thomas Larsen ved en reception.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen