Så kom klubmesterskabet i hus

Efter i mange år at have været med helt fremme ved klubmesterskaberne i Grenaa Golfklub, lykkedes det endelig for Kim Nielsen.

Artiklens øverste billede
Der var blomster til de to klubmestre Trine Bengtsen og Kim Nielsen og præmier til rækkemestrene. Pressebillede

Da vi for nylig portrætterede Kim Nielsen i anledning, af, at han snuppede klubrekorden på golfbanen i Grenaa, hørte det med til historien, at han på trods af en stribe flotte præstationer gennem årene i klubben i form af titler og udtagelse til landshold, havde til gode at være klubmester i Grenaa. Og at han håbede at blive det inden en stor operation i den ene fod venter i Skejby.

Og sandelig om det ikke skete ved dette års klubmesterskab i Grenaa Golfklub.,

Årets klubmesterskab blev afholdt over to dage i Grenaa Golfklub. Første runde blev afviklet på en lidt kølig lørdag. De 75 håbefulde spillere klarede det flot – og efter runden blev feltet skåret ned til halvdelen. Disse spillere skulle så starte søndag morgen igen fra klokken 8.

Anden runde blev spillet i flot vejr og med solskin sidst på dagen, hvor den tredje og afgørende runde blev afsluttet. Banen var opsat til det højeste niveau til mesterskabsturneringen. Den var veltrimmet med gode fairways og hurtige greens - stor ros fra alle til greenkeeperstaben.

Der blev fundet otte rækkemestre og to klubmestre i en dame og en herrerække.

Årets klubmester for damerne blev Trine Bengtsen med Gurli Stefanek på andenpladsen og herrernes klubmester blev Kim Nielsen med Arild Townhill på anden pladsen.

Turneringen blev ledet af Ole Lyng, Kristen Brændgaard og Irene Albrechtsen

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen