Genåbningsfest med Starutterne

Stort anlagt corona-genåbning i Auning.

Artiklens øverste billede
Anders Rasmussen stiller op og giver prøver på sine færdigheder som fodboldmålmand. Foto: John Pedersen

Auning by og omegn inviterer lørdag 18. september til stor starut- og genåbningsfest i Auning.

Bag arrangementet står Auning Handel & Erhverv i samarbejde med musikforeningen Tråd og Auning´s starutter.

De to førstnævnte kender alle vist, mens starutter er et nyt tiltag og en forlængelse af Humørvirus, som opstod, da Coronaen var værst i vores land.

Bag starutterne står BrixMiniCup, AIF fodbold, Klokkerholm Ny Pegepindsfabrik og Auning Målerlaug.

Dagen starter klokken 10 med børneloppemarked og børnedyrskue. Dyrskuet holdes naturligt nok hos Pitò, hvor man kan komme med sit, eller sine kæledyr, så alle kan se dem. Man kan tilmelde sig og sit/sine dyr hos Pia i Pitò.

Børneloppemarked holdes ved Svanen og den tidligere Tiff bygning. Her kan alle børn sælge deres brugte bamser, legetøj, spil m.m.

Her tilmelder man sig hos Iben og Karsten Laursen Auning.

I tilfælde af dårligt vejr vil der være opstillet telte til henholdsvis dyrskue og loppemarked. Det er gratis at deltage begge steder.

Børneloppemarked bliver på området ved Svanen. Foto: John Pedersen

Straffe på Anders R.

I løbet af dagen vil der også være mulighed for alle fodboldinteresserede, at skyde straffe på en ægte superligamålmand.

Ret skal være ret, så vi må hellere sige tidligere superligamålmand. Det er nemlig sådan, at Super Brugsens uddeler Anders Rasmussen, tidligere har vogtet målet for AGF, Viborg, FC Midtjylland og Horsens.

Nu har Anders Rasmussen sagt ja til at stille op som keeper og hermed kan alle udfordre ham på straffespark. Det er AIF Fodbold som står for konkurrencen og der vil være præmier på spil.

Er man til ansigtsmaling er det også en mulighed. Karina og Carina fra Lille Fod har sagt ja til at møde frem med ansigtsmaling til alle som har lyst. Er det ikke nok vil der også dukke to frisører op, som vil flette hår og hjælpe med at få lokkerne sat op til starutnarrestreger. Både ansigtsmaling og hårflet er ganske gratis.

Auning Handel & Erhverv, er selvfølgelig på dupperne i byens butikker, flere steder med udvidet åbningstid.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen