Bankofætre skal skaffe penge til goalstation

IFM Fodbold inviterer til Super Bingo Show med ’Brian og Fætter’ i Midtdjurshallen i Ryomgård.

Artiklens øverste billede
Super Bingo Showet i Midtdjurshallen er et arrangement for hele familien og er til gavn for alle fodboldspillere i IF Midtdjurs. Pressefoto

IF Midtdjurs’ fodboldafdeling er sammen med Kunstbaneforeningen i Ryomgård ved at realisere et ’idrættens uderum’ på IFM’s idrætsanlæg i byen.

Der er mange forskellige slags muntre indslag i Brian og fætters Super Bingo Show i Midtdjurshallen. Pressefoto

To pannabaner er allerede taget i brug ved siden af kunstgræsbanen AC Huse Park, og en goalstation er på tegnebrættet og afventer den endelige finansiering. Og de fodboldfrivillige i IFM tager mange midler i brug for at få pengene hjem, og derfor er alle interesserede inviteret til Super Bingo Show med ’Brian og fætter’ fra Team Banko Carl.

Showet er et familiearrangement og bliver fyret af søndag 3. oktober kl. 15.00 i Midtdjurshallen. Her er der lagt op til en festlig eftermiddag med mange forskellige indslag.

»Det bliver en eftermiddag med bankospil, men der bliver også mange andre underholdende indslag for hele familien,« siger Charlotte Dalby, som er ny formand for IFM Fodbold.

Hver deltager skal have en adgangsbillet, som ombyttes til et bingohæfte med forskellige spilmuligheder. Hver adgangsbillet ombyttes således til 6 spilleplader ved indgangen, og der kan tilkøbes ekstra spilleplader. På dagen kan der også købes adgang til Jackpot Spil og Kinesisk Lotteri.

Lokale sponsorer

Det er flere år siden, at IFM Fodbold stoppede med sit bankospil i klubhuset, som gennem mange år havde været en god indtægtskilde for fodboldafdelingen. Nu forsøger IFM Fodbold igen med dette ene arrangement, som er lagt i hænderne på Team Banko Carl, som i årtier er turneret med populære bingoshows.

»Vi glæder os til en underholdende dag med muntre indslag og underholdning fra ’Brian og Fætter’. De trækker fulde huse landet rundt med deres bingo-show,« fortæller fodboldforkvinde Charlotte Dalby.

»Overskuddet fra arrangementet går til projekt ’Goal Station’, som IFM Fodbold og Kunstbaneforeningen i samarbejde arbejder på at få realiseret, som en del af ’idrættens uderum’ til glæde for hele byens fodboldspillere og andre der har lyst til gøre brug af faciliteterne.«

Billetsalget startede 1. september og billetterne kan købes i Superbrugsen, Ryomgård og XL BYGi Ryomgård. En lang række erhvervsdrivende har bidraget med flotte sponsorpræmier.


Læs også

Del artiklen