Storskærm var et hit i Grenaa

Udsolgt og 500 på plads i to sektioner på Grenaa Stadion til Danmark-Belgien

Artiklens øverste billede
Stemningen var høj allerede inden kampen, da der var inviteret til storskærms-arrangement på Grenaa Stadion. Foto: Søren Andersen

Initiativet var godt. Rigtig godt endog. Men desværre manglede lige det sidste pift i form af en dansk sejr, da Danmark mødte Belgien i Parken til EM i fodbold - og det hele kunne ses på en storskærm på Grenaa Stadion.

Skærmen var med hele 24 kvadratmeter større end lovet over for arrangørerne - Grenaa IF Fodbold og FC Djursland, der havde fået sponsorstøtte og tilskud fra Norddjurs Kommune for at kunne stable arrangementet på benene.

"Hvis du tager et billede af mig og min svigerdatter, giver jeg en øl". Man skal kende den tidligere GIF-fodboldspiller og mangeårige fodbolddommer Bo Rasmussen godt for at vide, at det er en nyhed, der fortjener at komme i avisen. Foto: Søren Andersen

Med 500 tilskuere fordelt i to sektioner var der udsolgt til kampen. Havde man valgt at lukke flere ind, ville det medføre en regning af en ganske pæn størrelse til TV3, som havde rettighederne til at vise kampen.

For hele familien

I det meget fine danske sommervejr, blev det en rigtig familiebegivenhed, hvor familierne drog til Grenaa Stadion i samlet flok. Mange med både klaphat og klapstol. Og næsten alle i rød-hvide farver.

Grenaas håndbold-dj, Poul-Erik Jensen, kan også spille til en fodboldkamp. Han varmede publikum op og holdt stemningen i top. Foto: Søren Andersen

Grenaas håndbold-dj Poul-Erik Jensen sørgede for at varme publikum op og give stemningen et løft - og den nærmest eksploderede, da Danmark efter kun to minutter kom i front.

Efter ti minutter var der kollektiv hyldest til Christian Eriksen, der nu skal have indopereret en hjertestarter efter sit uhyggelige hjertestop i Danmarks første kamp mod Finland. Foto: Søren Andersen

Der var gåsehud og kuldegysninger hos mange efter ti minutters spil, da bolden blev trillet ud over sidelinjen - og både i Parken og på Grenaa Stadion var der musestille i et minut, mens man markerede hvor hårdt en hel fodboldverden på tværs af alle grænser blev ramt, da Danmarks nummer 10, Christian Eriksen, helt uvirkeligt faldt om med et hjertestop midt inde i Danmarks første kamp mod Finland.

Det havde været helt perfekt med en dansk gevinst - sejr eller uafgjort - mod Belgien, men verdens nummer et var lige en tand for skarpe og vandt fortjent 2-1. Øv.


Læs også

Del artiklen