Talentcenter: AGF lukker ned i Rønde

AGF TOP-center i Rønde, der er målrettet årgangene U10, U11 og U12, lukkes med udgangen af juni. De tre tre nuværende TOP-centre i Østjylland bliver til et, der får base i Brabrand

Artiklens øverste billede
Projekt TOP-center startede i januar 2018 som et ekstra træningstilbud for 600 drengespillere pr. årgang (U10-U12) med særlige forudsætninger. Nu ændrer det navn, og navneskiftet benytter AGF bl.a. til at lukke sit TOP-center i Rønde. Foto: SDU

Ved overgangen til sæson 21/22 i sommerferien skifter AGF Topcenter navn til AGF ATK+ center. ATK er en forkortelse for Aldersrelateret Talent Koncept,

AGF Topcenter så dagens lys for første gang i januar 2018 som en del af et pilotprojekt for primært årgangene U10, U11 og U12, der skulle løbe frem til sommeren 2021.

DBU’s bestyrelse har besluttet at videreføre projekt TOP-center i driftsregi fra 1. juli 2021 under det nye fulde navn ’ATK+ center U10-U12 drenge’ som betyder, at drenge i alderen 10-12 år med særlige forudsætninger også fortsat vil få tilbuddet om ekstra træning i et af projektets mange centre, som er fordelt geografisk over hele landet.

Fra 3 til 1

De nye tider medfører, at AGF har besluttet at gå fra tre TOP-centre for U10-U12 til ét Talentcenter (ATK+ center). Det betyder, at TOP-centrene i Odder og Rønde nu lukkes ned, og fra sæson 21/22 vil der derfor kun være Talentcenter i Brabrand.

»Vi vil stadigvæk arbejde med det samme antal spillere, men vi samler bare spillerne i det samme Talentcenter. Det vil sige, at spillerne fra TOP-center Aarhus Syd (Odder), TOP-center Aarhus Midt (Brabrand) og TOP-center Aarhus Nord (Rønde) samles på ATK+ centeret i Brabrand, fra næste sæson,« oplyser René Frost, Chef for AGF Klubsamarbejde, i en meddelelse til samarbejdsklubberne.

»Den primære årsag til denne beslutning er sportslig. Med sammenlægning af de tre Talentcentre, har vi nu blandt andet mulighed for at matche spillerne endnu bedre,« noterer René Frost.


Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.