Pokalfodbold: FC Djursland lagt ned af corona inden kamp mod IFM

Pokalkampen tirsdag aften mellem IF Midtdjurs og FC Djursland på Ryomgård Stadion er udsat på grund af nyt coronaudbrud i FC Djurslands trup

Artiklens øverste billede

Den med spænding imødesete kamp i pokalturneringen Sydbank Pokalens 6. runde mellem Danmarksserieholdet FC Djursland og IF Midtdjurs fra Serie 3 tirsdag aften er udsat. Det skyldes, at en spiller fra FC Djursland søndag blev testet positiv for Covid-19, efter at han lørdag havde taget turen med resten af holdet til kampen mod Varde i Danmarksseriens nedrykningsspil.

FC Djursland var hårdt ramt op til kampen mod Varde med fem markspillere og holdets to målmænd Anders Emil Hjort og Nicolai Runøe Lund Thirsgaard i selvisolation efter en positiv corona test hos en spiller i sidste uge.

FC Djursland leverede en fremragende præstation på udebane mod Varde med et hastigt sammensat hold med flere yngre spillere og var foran med 3-2 inden Varde udlignede til 3-3 på et straffespark langt ind i overtiden.

Vi har stort set ikke flere spillere. Også spillerne på vores bedste U19 hold er i selvisolation efter nærkontakt med en coronaramt spiller i lørdagens kamp mod IF Lyseng

Nicolaj R. Poulsen

Kamp mod Ringkøbing lørdag

Men en spiller fik symptomer på corona allerede lørdag aften og blev søndag test positiv. Derfor er hele holdet nu sendt i selvisolation og kan ikke spille pokalkamp tirsdag aften.

»Vi har stort set ikke flere spillere. Også spillerne på vores bedste U19 hold er i selvisolation efter nærkontakt med en coronaramt spiller i lørdagens kamp mod IF Lyseng,« fortæller sportschef og assistenttræner Nicolaj R. Poulsen fra FC Djursland.

»Vi følger DBU’s anvisninger i denne situation og derfor er pokalkampen udsat. Vores spillere er nu i isolation og skal testes to gange inden de kommer ud i løbet af torsdag, fredag og lørdag. Vi håber vi nu får brudt smittekæderne og er klar til at spille mod Ringkøbing lørdag eftermiddag på HSM Arena i Grenaa,« siger Nicolaj R. Poulsen.

FC Djursland har fået en fin start på nedrykningsspillet i Danmarksserien og vundet med 3-2 over Viby IF og spillet 3-3 mod Varde.

Læs også

Del artiklen