Nørre Djurs HK’s nye fløjspiller Daniel Lundsteen Minke blev topscorer med syv mål i nederlaget til Mors-Thy Håndbold. Foto: Mikkel Weje Nielsen, PhotoCare Grenaa

Nørre Djurs HK’s nye fløjspiller Daniel Lundsteen Minke blev topscorer med syv mål i nederlaget til Mors-Thy Håndbold. Foto: Mikkel Weje Nielsen, PhotoCare Grenaa

Divisionshåndbold: Dumme fejl kostede Nørre Djurs HK sejren til slut

Nørre Djurs HK tabte med 29-27 i kampens sidste minutter til stærkt besat hold fra Mors-Thy Håndbold i 2. Division

Nørre Djurs HK’s herrer kunne ikke følge op på den gode sæsonstart med en sejr over Aars HK, da holdet lørdag eftermiddag tog imod Mors-Thy Håndbold på hjemmebane i “Hulen” i Glesborg. Ligareserverne fra Mors-Thy Håndbold vandt kampen med 29-27 efter at have ført med 15-11 ved pausen, men Nørre Djurs HK kan kun takke sig selv for, at det ikke blev til sæsonens anden sejr. Hjemmeholdet førte nemlig med 27-26 med fire minutter igen og havde gæsterne lige der, hvor de ville have dem.

“Vi kunne selv afgøre det, men lavede nogle grimme fejl til sidst. Vi manglede den kynisme, som vi havde sidste lørdag, da vi slog Aars HK,” siger Nørre Djurs HK’s cheftræner Jan Mathiesen.

Mors-Thy Håndbold stillede som ventet med et stærkt hold, og det kunne mærkes, at holdet stillede med de to ligaspillere Frederik Bjerre og Marcus Midtgaard, for de to unge talenter blev gæsternes topscorere med henholdsvis 11 og 7 mål.

“Vi tabte til et rigtig godt hold. Mors-Thy Håndbolds spillere har fået en meget god håndboldopdragelse, og de træner med ligaholdet, så de kan løbe i 2 x 30 minutter. Dummer man sig, får man en kontra lige i hovedet,” siger Jan Mathiesen.

God indsats af Kolstrup

Nørre Djurs HK stillede igen med de tre stregspillere Rasmus Dalsgård Lund, Mikkel Milling og Jacob Pedersen på holdet, og havde desuden Mathias Nymark Rasmussen med som gardering for Frederik Langhoff Olesen, som havde problemer med sin skulder. Kevin Fisker var i premieresejren mod Aars HK en sikker sidste skanse, men han fik ikke rigtig fat i Mors-Thys skytter og blev efter 21 minutter udskiftet med Kasper Kolstrup Møller, som stod resten af kampen og med 12 redninger leverede en godkendt indsats.

De to hold fulgtes ad i kampens start og efter godt 20 minutter var stillingen 10-10. Især Frederik, Langhoff Olesen var godt skydende og scorede tre mål inden for de første otte minutter. Men i slutningen i 1. halvleg begyndte fejlene hos hjemmeholdet, og Mors-Thy Håndbold kunne gå til pausen foran 15-11 eftersat have vundet de sidste ti minutter med 5-1.

“Vi dummede os og blev straffet, når vi afsluttede for hurtigt og brændte vores afslutninger,” fortæller Jan Mathiesen.

Efter pausen gik Nørre Djurs HK over til at spille med to stregspillere i angrebsspillet og fik forbedret returløbet. Samtidig brugte Mors-Thy musklerne og fik seks 2 minutters udvisninger i 2. halvleg, så Nørre Djurs HK spillede i overtal en stor del af 2. halvleg.

Nørre Djurs HK hentede gæsternes føring og var foran med 25-24 med ni minutter tilbage.

“Derefter byttede vi mål, så vi med fire minutter igen var foran med 27-26. Vi havde bolden, men kastede den ud over sidelinjen, så Mors-Thy Håndbold kunne udligne. Derefter brændte vi og fik en kontrascoring imod os. Til sidst satsede vi, og så scorede Mors-Thy Håndbold til 29-27,” siger Jan Mathiesen.

Minke topscorer

“Dumme fejl kostede os sejren. Vi kunne selv havde afgjort kampen, men manglede kynismen. Jeg er tilfreds med at vi viser god moral og henter Mors-Thy Håndbold i 2. halvleg. De var foran med fire mål, og vi lå til at vinde inden vi dummede os. Men jeg er ikke tilfreds med, at vi lukker 15 og 14 mål ind i de to halvlege. Det skal vi gøre bedre,” siger Jan Mathiesen, som roser stregspilleren Daniel Lundsteen Minke, som blev topscorer med syv mål. Men ellers var det en god indsats af hele holdet, indtil sejren gled Nørre Djurs HK af hænde på grund af dumme fejl.

Næste kamp skal spilles søndag kl. 14.00 mod Hammel GF i Hammel Idrætscenter Arena.

“Hammel GF har før drillet os. Det er et godt skydende hold med fysisk stærke spillere, så det bliver en svær opgave,” slutter Jan Mathiesen.

Kampfakta

2. Division herrer, Pulje 1

Nørre Djurs HK - Mors-Thy Håndbold 27 - 29 (11 - 15)

Lørdag 26. September kl. 15.00 I Nørre Djurshallen i Glesborg

Målscorere.

  • Daniel Lundsteen Minke, 7 mål
  • Henrik Storm Pedersen, 5 (3) mål
  • Frederik Langhoff Olesen, 4 mål
  • Mike Paulsen, 3 mål
  • Nicolaj Danefeld Hansen, 3 mål
  • Mathias Nymark Rasmussen, 2 mål
  • Rasmus Dalsgård Lund, 1 mål
  • Mikkel Milling, 1 mål
  • Mathias Juel Kristensen, 1 mål

Publiceret 27 September 2020 13:00