Fra venstre er det Michael Jensen, Sebastian Stær og Frederik Muschilewski, som scorede Vivild IF’s mål i 4-0 sejren over VRI. Bagved målscorerne står Lasse Pedersen, som var vikar i målet for Allan Nielsen. Foto: Kurt Enevoldsen, Vivild IF

Fra venstre er det Michael Jensen, Sebastian Stær og Frederik Muschilewski, som scorede Vivild IF’s mål i 4-0 sejren over VRI. Bagved målscorerne står Lasse Pedersen, som var vikar i målet for Allan Nielsen. Foto: Kurt Enevoldsen, Vivild IF

Seriefodbold: Sebastian Stær dobbelt målscorer i sikker Vivild IF-sejr

Vivild IF strøg til tops i Serie 1 efter overbevisende 4-0 sejr over VRI

Af
Martin Schultz

Efter at have spillet 1 - 1 i midtugekampen mod Kolind-Perstrup IF var der flere mål i støvlerne på Vivild IF’s spillere, da holdet søndag middag mødte VRI på NES Park i Risskov. Med 4-0 efter 2-0 ved pausen sikrede Vivild IF sig en komfortabel sejr, som sendte holdet op på 1. pladsen i Serie 1. Den placering kan de grønne fra Vivild så varme sig ved indtil de lørdag eftermiddag skal i direkte duel om førstepladsen med Vorup FB på kunstgræs på XL-Park i Vorup.

“Det var en kamp hvor vi taktisk havde fuldstændig styr på VRI. Vi vidste, at det ville være et fint spillende fodboldhold, men at de har problemer med at skabe chancer, og da Michael Jensen efter 20 minutter på fint forarbejde af Frederik Bjerregaard bragte os foran med en kølig højre fod, ja så gik det kun én vej. Efter 40 minutter løb Sebastian Stær fra VRI’s forsvar og scorede fra en spids vinkel til halvlegsresultatet 2-0,” fortæller Vivild IF’s cheftræner Michael Blom.

VRI satsede en smule mere offensivt efter pausen, men formåede vel kun at skabe halvanden chance i hele kampen. Sebastian Stær lukkede kampen i det 88. minut med en friløber fra midten af banen.

Vivild IF’s nye unge spiller Frederik Muschilewski gjorde det onde ved VRI i det 92. minut, da han sparkede bolden i mål via overliggeren til slutstillingen 4-0.

“Det var en fantanstik disciplineret arbejdsindsats af alle mand,” mener Michael Blom. Vivild IF havde holdets tidligere anfører Lasse Pedersen tilbage i målet som vikar for sin efterfølger Allan Nielsen. Lasse Pedersen var også klar i sidste uge i midtugekampen mod Kolind/Perstrup IF, da Allan Nielsen var forhindret.

Severinsen i overtiden

Midtugekampen mod Kolind/Perstrup IF blev en jævnbyrdig og målfattig affære, som KPI-træner Dennis Holdgaard mener hans hold havde fortjent at vinde.

“Det var fint at få et point på udebane, men vi havde fortjent alle tre point. Det er tredie gang i træk, at Vivild IF snyder os for et point,” siger Dennis Holdgaard.

“Kampen startede stille og roligt for begge hold. KPI var mest i boldbesiddelse, men formåede ikke at skabe noget på egen hånd. De havde dog halvlegens med længder største chance. En forsvarsfejl fra os gav pludselig en KPI-angriber frit løb imod en vikariende Lasse Pedersen i Vivild-målet. Lasse blev afdriblet, men vinklen blev måske for spids, og bolden blev sendt på stolpen i det ellers tomme mål,” siger Michael Blom om KPI-angriberen Marc Pedersens afslutning. Derudover havde Kolind/Perstrup IF en afslutning ved Mikkel Fanø, som Lasse Pedersen reddede fremragende.

“Sebastian Stær fik bolden i nettet midt i 1. halvleg, men dommeren dømte et frispark, som vi efterfølgende så på video aldrig fandt sted. Optagelserne viser, at vi mistede et regulært mål,” mener Michael Blom.

“I 2. halvleg syntes jeg, at vi sad på spillet, uden dog at skabe den helt åbne chance. Kolind/Perstrup IF var sjældne gæster på vores banehalvdel. Vi fik dog fortjent udlignet ved Mathias Severinsen i overtiden,” slutter Michael Blom.

Kolind/Perstrup IF havde sejren i hånden, da Jakob Degn Larsen kort før tid scorede til 1-0 på et hjørnespark fra Benjamin Lahn Sørensen.

“Nu skulle Vivild IF satse, og vi skulle afvise dem. Men Kasper Holm Hansen trak et gult kort og vi måtte slutte kampen i undertal. Vivild IF trykkede hårdt på og udlignede i overtiden på en afslutning, som røg gennem benene på nogle forsvarsspillere, så vores målmand André Tonnesen ikke kunne nå at reagere,” siger Dennis Holdgaard.

Vivild IF skal lørdag kl.13.00 på udebane møde Vorup FB, som i lørdags slog Kolind/Perstrup IF på Kolind Park med 2-0.

Kampfakta:

Serie 1, pulje 7

VRI - Vivild IF 0 - 4 (0 - 2)

Søndag 23. august kl. 13.00 på NES Park i Risskov

Målscorere:

  • 0 - 1 Michael Jensen (22. min.)
  • 0 - 2 Sebastian Stær (40. min.)
  • 0 - 3 Sebastian Stær (88. min.)
  • 0 - 4 Frederik Muschilewski (91. min.)

Vivild IF - Kolind/Perstrup IF 1 - 1 (0 - 0)

Onsdag 19. August kl.19.00 på Langhøj Idrætscenter

Målscorere:

  • 0 - 1 Jakob Degn Larsen (85. min.)
  • 1 - 1 Mathias Severinsen (93. min.)

Publiceret 26 August 2020 09:00