Anfører Mads “Pylle” Pedersen (tv) scorede to mål på direkte frispark, da Nørager B slog Randers Freja med 5-2. Rasmus Bang Rasmussen (th) var ikke med på holdet i søndagens kamp. Arkivfoto: Martin Schultz

Anfører Mads “Pylle” Pedersen (tv) scorede to mål på direkte frispark, da Nørager B slog Randers Freja med 5-2. Rasmus Bang Rasmussen (th) var ikke med på holdet i søndagens kamp. Arkivfoto: Martin Schultz

Seriefodbold: Mads “Pylle” gik forrest i storsejr til Nørager B

Anfører Mads “Pylle” Pedersen scorede to mål på frispark, da Nørager B vendte 0-2 til 5-2 på udebane mod Randers Freja i Serie 2

Af
Martin Schultz

Oprykkerne fra Nørager B er kommet godt fra start i Serie 2 og ligger efter fire kampe og tre sejre på en andenplads efter det suveræne tophold TRIF. Søndag eftermiddag satte Nørager B skabet eftertrykkeligt på plads, da holdet på udebane på kunstgræsbanen på Randers Stadion slog Randers Freja med 5-2 efter at have været bagud med 2-1 ved pausen.

Gæsterne fra Nørager lagde offensivt ud og havde to store chancer ved Gökhan Tokay og Jan Ankerstjerne, men det var hjemmeholdet, som først fik nettet til at blafre bag Steffen Klintø i Nørager B’s mål. Randers Freja kom foran med 1-0 efter 12 minutter efter en omstilling, og efter 38 minutter stod det 2-0 efter et godt langskud 5-6 meter uden for feltet, som Steffen Klintø ikke havde en chance for at redde.

“Det er fodbold i en nøddeskal. Vi spillede sindssygt godt, men vi spiller offensivt, og så sker den slags. Jeg tænkte “fuck, der er langt hjem”, men så lavede 17-årige Jan Ankerstjerne et indløb uden for feltet og sparkede bolden op i et korte hjørne,” fortæller Nørager B’s træner Claus Vestergaard.

“Det var et mål på et godt tidspunkt, og i halvlegen troede vi alle på, at vi kunne vende den kamp,” siger Claus Vestegaard.

Mads “Pylle” kampens spiller

Nørager B stillede op med tre unge spillere i truppen. Den nytilkomne ungdomsspiller Jonas Friis stod over i denne kamp, mens der var spilletid til Jan Ankerstjerne, Emil Bang Jensen og Frederik Nicolajsen.

“De er allesammen unge spillere, som er med på vores U19 liga 2-hold. Aftalen med U19 træner Allan Haslund er, at de max spiller en halvleg,” fortæller Claus Vestergaard. Med på holdet var også Christian Mørch, mens frontløberen Rasmus Bang Rasmussen er skadet. Randers Freja stillede med et ungt hold, men havde den snart 40-årige tidligere superligaprofil Svenne Poulsen med på bænken.

Ti minutter ind i 2. halvleg udlignede Nørager B ved Kristoffer “Bubber” Frandsen, som efter et sammenspil med Michael Jensen sparkede bolden fladt i mål fra en position i feltet.

Anfører og midterforsvarer Mads “Pylle” Pedersen tog ansvar i kampen og viste vejen til sejr, da han få minutter senere 4-5 fra meter uden for feltet sparkede et frispark direkte i kassen.

“Det har Mads gjort før og han har en god frisparksteknik. Ti minutter senere fik vi igen frispark. Denne gang sparkede han bolden direkte i mål i målmanden side. Mads “Pylle” gør det godt for tiden og er også anfører. Han blev vagt til kampens spiller med 12 stemmer,” fortæller Claus Vestergaard.

Debut til ung spiller

Nørager B slog sejren fast med et spektakulært mål til 5-2 godt et kvarter før tid.

“Kristoffer Frandsen kommer igennem i højre side og sender bolden fladt ind foran mål, hvor Christian Basballe på kanten af det lille felt dirigerer bolden bag om sit støtteben og ind i det lange hjørne. Et rigtig flot mål, som udstrålede stor selvtillid, og det lukkede kampen endegyldigt,” siger Claus Vestegaard.

Nørager B har i flere kampe fået hjælp fra klubbens unge spillere, og mod Randers Freja var der debut til Frederik Nicolajsen, som fik de sidste 25 minutter på højre kant. Frederik Nicolajsen er U19 spiller på Allingåbro IF/Nørager B samarbejdsholdet og er en spiller, som ligesom Jonas Friis er kommet til fra Auning IF.

De tre hold fra Djursland, TRIF, Nørager B og Østdjurs 91 ligger i top tre efter fire spillerunder. Nørager B tager nu fat på holdene fra Aarhus og møder lørdag kl. 13.30 VSK Aarhus på Nørager Stadion.

Kampfakta:

Serie 2, pulje 17

Randers Freja - Nørager B 2 - 5 (2 - 1)

Søndag 23. august kl. 16.00 på kunstgræs på Randers Stadion

Målscorere

  • 1 - 0 Randers Freja (12. min.)
  • 2 - 0 Randers Freja (38. min.)
  • 2 - 1 Jan Ankerstjerne (39. min.)
  • 2 - 2 Kristoffer “Bubber” Frandsen (55.min.)
  • 2 - 3 Mads “Pylle” Pedersen (58. min.)
  • 2 - 4 Mads “Pylle” Pedersen (68. min.)
  • 2 - 5 Christian Basballe (77. min.)

Publiceret 26 August 2020 09:30