Aunings cheftræner Claus Svenningsen var ikke tilfreds med indsatsen i sæsonpremieren, hvor Auning smed tre point på gulvet i overtiden. Arkivfoto

Aunings cheftræner Claus Svenningsen var ikke tilfreds med indsatsen i sæsonpremieren, hvor Auning smed tre point på gulvet i overtiden. Arkivfoto

Seriefodbold: Auning IF smed sejren i overtiden

Auning IF måtte nøjes med 2-2 mod AH 2012 efter en rodet forestilling

Af
Martin Schultz

”Der var for langt mellem snapsene. Vi kan ærgre os, men vi fortjente ikke de tre point. Vi spillede under niveau på alle parametre. Vi spillede med hovedet under armen.”

Det siger Auning IF’s cheftræner Claus Svenningsen, efter at hans hold i overtidens femte minut måtte se AH 2012 snuppe det ene point med en udligning til 2-2 i premierekampen på Auning Stadion.

”Vi skal løfte os gevaldigt, ellers bliver det et hårdt efterår,” mener Claus Svenningsen, som allerede fredag aften skal i kamp igen mod Ebeltoft IF på udebane.

Ifølge Claus Svenningsen var lokalopgøret mellem Auning IF og den vestlige nabo AH 2012 en typisk premierekamp .

”Det var en lidt rodet forestilling. Det var en intens kamp, og der var mere fight og duelspil end flot spil fra begge holds side.”

Markspiller sat på mål

Auning IF startede kampen bedst, og havde 2-3 kæmpechancer, som der ikke blev scoret på.

”I starten spillede vi som vi skulle og kom foran midt i 1. halvleg ved Mikkel Schnoor efter et fint opspil, hvor vi i siden fik skabt et overtal og kunne sende et indlæg til Mikkel Schnoor. Men så slap vi grebet og kampen blev mere lige. Vi spillede uklogt og kom til at spille mere på modstanderens præmisser,” fortæller Claus Svenningsen.

AH 2012 udlignede til 1-1 efter godt 35 minutters spil, og Claus Svenningsen var ikke tilfreds med sit hold i pausen.

”Fighten blev bedre efter pausen, men spillemæssigt nåede vi ikke vores niveau.”

Fem minutter før den ordinære spilletids udløb scorede Asger Køtter et fint mål til 2-1, da han lagde bolden i mål i det fjerne hjørne. Men der blev skabt uro i hjemmeholdets forsvar, da Auning IF’s målmand Mikkel Nygaard vred om på sit knæ og måtte lade sig udskifte med kantspilleren Mads Schmidt. Så fem minutter ind i overtiden fik AH 2012 udlignet på et frispark uden for feltet.

Simon Vest på vej tilbage

Auning IF måtte til kampen se bort fra de to rutinerede brødre Christian og Andreas Dahl Andersen og Anders Friis. Desuden er anfører Simon Vest stadig ude, men er på vej tilbage efter en langvarig skade.

Frederik Køtter blev valgt til kampens spiller, men der var stor spredning i stemmeafgivningen.

Auning IF skal i kamp igen fredag kl. 18.00 mod Ebeltoft IF på udebane, mens AH 2012 ikke kommer i kamp lørdag som planlagt, efter at Ørsted IF har trukket sit hold. AH 2012 møder Ådalen IF på udebane onsdag i ugen efter.

FAKTA

Serie 3, Pulje 35

Auning IF - AH 2012 2 - 2 (1 - 1)

Lørdag 8. august kl. 14.00 på Auning Stadion

Målscorere:

  • 1 - 0 Mikkel Schnoor (23. min.)
  • 1 - 1 AH 2012 (35. min.)
  • 2 - 1 Asger Køtter (85. min.)
  • 2 - 2 AH 2012 (95. min.)

Publiceret 12 August 2020 15:00