Mads ”Pylle” Pedersen (tv) kom på scoringslisten med et flot mål på direkte frispark, da Nørager B tabte med 5-3 til HOG Hinnerup. Rasmus Bang Rasmussen (th) var ikke med i kampen på grund af en skade. Arkivfoto: Martin Schultz

Mads ”Pylle” Pedersen (tv) kom på scoringslisten med et flot mål på direkte frispark, da Nørager B tabte med 5-3 til HOG Hinnerup. Rasmus Bang Rasmussen (th) var ikke med i kampen på grund af en skade. Arkivfoto: Martin Schultz

Pokalfodbold: Nørager B sænket af tre mål til slut

Tre personlige fejl kostede dyrt, da Nørager B tabte med 5-3 til HOG Hinnerup i Sydbank Pokalen

Nørager B førte med 3-2 frem til kampens 90. minut, men med tre mål i de sidste seks minutter sendte HOG Hinnerup tirsdag aften gæsterne fra Norddjursland ud af pokalturneringen Sydbank Pokalen.

Noget af en exit for Serie 2-oprykkerne fra Nørager, som endelig var kommet i kamp med noget at spille om. For tre personlige fejl kostede dyrt mod HOG Hinnerup, som i efteråret rykkede ud af Serie 2 og nu rangerer som Serie 3-hold. Kampen gik i overtid på grund af en vandpause, og de sidste seks minutter blev dyre for Nørager B. Hjemmeholdet udlignede til 3-3 i det 90. minut, da målmand Steffen Klintø gik forkert af en bold.

”Kort efter begik vi en forsvarsfejl og så stod det 4-3 til HOG Hinnerup. Vi pressede på for at udligne og havde to sindssygt gode afslutninger fra Jan Ankerstjerne og Emil Bang Jensen, som målmanden nappede med to superredninger. Til sidst havde vi et frispark, som Christian Basballe sendte mod det lange hjørne, men forsøget blev reddet på stregen. Alle vores spillere var trukket med frem, inklusive målmand Steffen Klintø, som er gammel angriber. Men HOG Hinnerup fik fat i bolden og kunne løbe ned og lukke kampen til 5-3,” fortæller Nørager-træner Claus Vestergaard.

”Det var en god kamp med masser af fight og intensitet mellem to jævnbyrdige hold. Der blev spillet med musklerne, men vi er bedst, når vi spiller fodbold og ikke når vi slås. Hjemmeholdet havde en stærkt angriber, som voldte os problemer, men de tre personlige fejl kostede os dyrt.”

Uheldig målmand med mange redninger

Nørager B kom foran med 1-0 på et mål af Kristoffer ”Bubber” Frandsen, der udnyttede en løs bold faldt ved stolpen i det bagerste område. Efter 36 minutter fik Lasse Jensen et gult kort, og inden dommeren fløjtede til halvleg havde HOG Hinnerup scoret to gange.

Lasse Jensen kom ind igen i 2. halvleg og var på banen, da Mads ”Pylle” Pedersen scorede direkte på et frispark. ”Pylle” sparkede fra 4-5 meter uden for feltet bolden forbi muren og direkte op i det lange hjørne.

Kort efter fik Lasse Jensen sit andet gule kort, da han trådte ind foran en modstander. Dermed var den rutinerede forsvarsspiller ude af kampen med rødt, men Claus Vestergaard kunne ifølge de nye regler sætte en ny spiller ind efter at de ti minutters udvisning var udstået.

Midt i 2. halvlegen kom Nørager B igen foran, da Sigurd Jensen brød igennem og lagde bolden over i højre siden til fætter Mathias Fiskers scoring til 3-2.

Føringen holdt til det 90. minut, da endnu en personlig fejl kostede et mål. Kampens sidste minutter i overtiden blev dyre med to scoringer til HOG Hinnerup.

”Sådan er fodbold – når man laver fejl i den forkerte ende, så taber man. Havde vores målmand Steffen Klintø ikke haft to uheldige aktioner, var han blevet kampens spiller. Han stod en god kamp og havde 7-8 flotte redninger,” siger Claus Vestergaard.

De unge overraksede positivt

Nørager B stillede op med holdets nye spiller Gøkhan Tokay på den centrale midtbane sammen med Kasper Sortkjær. Den tidligere divisionsspiller fra Brabrand IF gik til stålet og trak kampens første gule kort efter ti minutter.

Træner Claus Vestergaard måtte se bort fra en småskadet Michael Jensen og Rasmus Bang Rasmussen, den knæskadede Gunnar ”Marcelo” Pedersen og Nicky Madsen, som er kommet til skade med foden ved et trafikuheld. Benjamin Kjemtrup var syg og Christian Mørch var forhindret af arbejde. Så der var blevet plads til fire af fremtidens folk, ”Emil ”Bette” Sørensen og U17-spillerne Jan Ankerstjerne, Jeppe Pedersen og Emil Bang Jensen.

”De unge gjorde det sindssygt godt og overraskede positivt,” fortæller Claus Vestergaard, som havde set frem til kampen sammen med sine spillere.

”Det var sjovt endelig at spille en regulær kamp, hvor der stod noget på spil. Vi var skuffede efter kampen og følte os bortdømt, for modstanderen skulle have haft flere gule kort. Men vi skal op på hesten igen. Nu træner vi videre og arrangerer måske en træningskamp. Så starter vi op igen tirsdag 30. juli, og så skal vi være skarpe, når vi starter i Serie 2,” slutter Claus Vestergaard.

KAMPFAKTA

Sydbank Pokalen

HOG Hinnerup - Nørager B 3 - 5 (2 - 1)

Tirsdag 16. juni kl. 19.00 på Vibe Arena Favrskovbanen

Målscorere:

0 - 1 Kristoffer Frandsen (23. min.)

1 - 1 Oliver Snog Hughes (43. min.)

2 - 1 Christian Schmidt (45. min.)

2 - 2 Mads ”Pylle” Pedersen (48. min.)

2 - 3 Mathias Fisker (65. min.)

3 - 3 Christian Schmidt (90. min.)

4 - 3 Hjørvar Haraldsson (92. min.)

5 - 3 Nikolaj Hansen (96. min.)

Publiceret 19 June 2020 14:34