Mød denne mand i Pindstruphallen torsdag 28. november

Mød denne mand i Pindstruphallen torsdag 28. november

Pindstrup får besøg af en rigtig mand

Jacob Søndergaard, kendt fra TV-programmet 'Rigtige mænd', kommer til Pindstrup med hele pakken, og han gider ikke høre mere vrøvl om 'rigtig' træning og kvinder, der ved alt om sund kost

Af
Lars Norman Thomsen

Jacob Søndergaard (f.1979) er far til 2 drenge, gift med Anna, uddannet i humanfysiologi.

Hans primære kompentence er nysgerrighed, som har ført ham fra alt til at være selveste Kronprinsesse Marys personlige træner, til udvikling af sundhedskonceptet 'Sundhedsfabrikken', der er målrettet store danske virksomheder.

Jacob Søndergaard er personlig træner og har de sidste 13 år specialiseret sig i at afholde foredrag, kurser, sundhedsuger og skræddersyede workshops i virksomheder, organisationer og netværks- og ledergrupper. Han har gennemført over 2000 1:1 trænings-/coachingsessioner af ledere fra erhvervslivet og eliteatleter

Når Jacob Søndergaard ikke overnatter i det fri, kører mountainbike, eller øver sig i at lære nye ting, rejser han rundt i Danmark som foredragsholder. Hans økonomiske værdi på markedet steg betragteligt og fik et ryk op i superligaen, da han gjorde sig verdensberømt overnight som vært og coach i DR1´s 'Rigtige Mænd'.

På sin Tour de Denmark kommer Jacob Søndergaard til Pindstrup torsdag 28. november med hele pakken: workshop, foredrag og selvfølgelig er der også spisning - det er jo Pindstrup.

Jacob Søndergaard overtager scenen i Pindstruphallen fra klokken 17 til 21.30.

Billetter kan købes fra 50 kroner af alle, der har lyst til at få sig en oplevelse i fællesskab med andre.

Det er fem foreninger i Pindstrup (Dagli’Brugsen Pindstrup - IF Viking Pindstrup - Pindstruphallen - Landbohjemmet - Støtten), der er gået sammen om at få en rigtig mand til byen.

Publiceret 20 November 2019 23:00