Fodboldformand i Vivild IF, Martin Kragbæk (i midten), har forlænget aftalen med trænerduoen Michael Blom (tv.) og Tony Henriksen. Foto: Kurt Enevoldsen, Team Vivild.

Fodboldformand i Vivild IF, Martin Kragbæk (i midten), har forlænget aftalen med trænerduoen Michael Blom (tv.) og Tony Henriksen. Foto: Kurt Enevoldsen, Team Vivild.

Seriefodbold: Vivild forlænger med trænerduo

Duoen Michael Blom og Tony Henriksen, der tog over efter Dennis Holdgaard som trænere i Vivild ved årsskiftet, tager 2020 med i traditionsklubben

Af
Lars Norman Thomsen

De tidligere Randers Freja koryfæer til Vivild, Michael Blom og Tony Henriksen, startede i januar som seniortrænere i Vivild, og det fortsætter de med i 2020.

Vivild har netop forlænget aftalen med duoen med to sæsoner mere.

Michael Blom, der er cheftræner, har som spiller bl.a. spillet for Vejle B, AC Horsens, Holstebro og Randers Freja og været træner i Vorup FB og Randers Freja.

Tony Henriksen, der fungerer som assistent- og målmandstræner, har spillet i Randers Freja, spillet i superligaen for AGF, samt været på kontrakt i den næstbedste engelske række

Tony Henriksen har tidligere været i Vivild som målmands- og assistenttræner, da klubben for 10 år siden spillede i Jyllandsserien. Dengang nåede han også at spille flere kampe for Vivild.

Michael Blom har A-trænerlicens, mens Tony Henriksen har M3 trænerlicens. Den højeste licens for målmandstrænere inden for UEFA.

Begge bor i Randers.

De står i spidsen onsdag aften for Vivild i lokalopgøret mod KPI på Kolind Park, der fløjtes op klokken 19 af en af Djurslands bedste dommere, Kasper Eriksen, selv tidligere målsluger i klubber som Nørager og Vorup FB.

På linjerne Jacob Tornbjerg Rasmussen og stortalentet Magnus Tvilling Rasmussen.

Publiceret 21 August 2019 11:00