Rougsø FF har blot hentet et point i seks spillerunder og er nu klart bundhold i Serie 3. Arkivfoto

Rougsø FF har blot hentet et point i seks spillerunder og er nu klart bundhold i Serie 3. Arkivfoto

Seriefodbold:

Rougsø FF trænger til små sensationer

Ørsted-Holbæk fusionen er bundskraber i Serie 3 og skal snart til at have point, hvis den ikke skal hedde Serie 4 efter sommerferien

Af
Lars Norman Thomsen

Rougsø FF har endnu ikke tabt en første halvleg i år, men hvad hjælper det, når kampene varer 90 minutter?

"Vi ligger uhjælpeligt sidst i en række, som vi godt burde kunne klare os i," lyder det fra cheftræner Jesper Møgelvang.

Senest tabte Rougsø FF ude til Dronningborg, hvor gæsterne formåede at holde 0-0 til pausen.

Rougsø FF's Casper Bruus var endda tæt på at bringe sit hold foran 1-0.

Jesper Møgelvang sendte i pausen Thomas Bækgaard og Mads Hovesen på banen i stedet for Ronni Juul Jensen og Peter Møller.

Dronningborg kom ud som lyn og torden. Ved målet til 1-0 gik Poul Panu til baglinjen, og han serverede bolden for indskiftede Nicklas Knudsen, der let kunne score til 1-0. Kort efter blev det 2-0, da Asger Eriksen var heldig med et indlæg, som Rougsø FFs Mikkel Nygaard  gik forkert af.

Mikkel Knudsen og hjemmeholdets Jakob Post måtte til afkøling i ti minutter, men det benyttede hjemmeholdet til at bringe sig foran med 3-0 med et mål, der var en tro kopi af målet til 1-0.

"Vi kom efterfølgende bedre med, og på lidt af et kludemål fik Mads Hovesen reduceret til 3-1. Senere ramte Mads Hovesen stolpen, og Søren Bai fik pareret en afslutning fra tæt hold," fortæller Jesper Møgelvang.

Hjemmeholdets Jakob Post så rødt, og mod slutningen røg Rougsø FFs Mads Kusk også til afkøling i ti minutter.

"Desværre fik vi ikke scoret yderligere, og til allersidst lukkede hjemmeholdets Asger Eriksen kampen ved på straffespark at gøre det til 4-1," fortæller Møgelvang, der let resignerende konstaterer:

"Vi arbejder så godt, som vi kan, men kondition og evner rækker desværre ikke til point i øjeblikket."

Rougsø FF har samlet blot et point i seks spillerunder, men får onsdag en ny chance for at vinde for første gang i år, når Vorup FB besøger Ørsted Stadion klokken 19.

Kampfakta:

Dronningborg B - Rougsø FF 4-1 (0-0)

Holdopstilling: Mikkel Nygaard - Peter Møller, Jesper Thomsen, Mikkel Knudsen, Mikkel Fisker - Jannick Nielsen, Peter Møller, Søren Bugge, Mads Kusk, Ronni Juul Jensen - Søren Bai (anf.) samt Mads Hovesen og Thomas Bækgaard

Målscorer: Mads Hovesen

Advarsler: Mikkel Knudsen og og Mads Kusk

Publiceret 08 May 2018 12:25