AC Norddjurs trioen (fra v.): Kasper Schmidt Jørgensen, Lasse Søegaard Abraham og Nicolai Lønsgren Andersen jublede over oprykning til Serie 4 i juni 2016. I opgøret mod Aastrup/Hammelev var både Kasper Schmidt Jørgensen og Lasse Søegaard Abraham på holdet. Foto: Lars Norman Thomsen

AC Norddjurs trioen (fra v.): Kasper Schmidt Jørgensen, Lasse Søegaard Abraham og Nicolai Lønsgren Andersen jublede over oprykning til Serie 4 i juni 2016. I opgøret mod Aastrup/Hammelev var både Kasper Schmidt Jørgensen og Lasse Søegaard Abraham på holdet. Foto: Lars Norman Thomsen

Seriefodbold:

Spil til et mål da AC Norddjurs vandt sin femte sejr

Åstrup/Hammelev IF stod kompakt og dybt, da ubesejrede AC Norddjurs vandt med 4-0 på Hammelev Stadion i Serie 4

Af
Af Martin Schultz

Åstrup/Hammelev IF stillede sig langt tilbage og forsvarede sig, og kom derfor heller ikke til nogen målchancer, da Serie 4's ubesejrede tophold AC Norddjurs søndag middag slog hjemmeholdet med 4-0 på Hammelev Stadion.

”Åstrup/Hammelev stod så dybt, at det var spil til et mål. Der blev sparket enkelte lange bolde, men ellers stod alle mand hjemme og forsvarede sig. Vi dominerede kampen, men der var ingen plads at spille på, for det meste foregik på Åstrup/Hammelevs banehalvdel,” siger AC Norddjurs' cheftræner Karl Juul.

Åstrup/Hammelev IF stillede sig så langt tilbage, at de ingen målchancer producerede, og samtidig var det svært for gæsterne at få tempo i deres spil, fordi det meste foregik foran et forsvar med 8-9 mand stillet op foran eget mål.

Scorede efter et klumpspil

AC Norddjurs kom til Hammelev Stadion som ubesejret tophold med maksimumpoint og en målscore på 16-2.

Gæsterne fik hurtigt spilovertaget og producerede chancer, men måtte frem til midt i 1. halvleg, før det lykkedes at gennembryde hjemmeholdets forsvarsmur, da Isak Steenfeldt Isaksen scorede på en chance, der opstod midt i feltet.

Og kort før dommeren fløjtede til halvleg, scorede AC Norddjurs til pausestillingen 2-0, da Kasper Schmidt Jørgensen søgte bolden efter et hjørnespark i højre side. Bolden faldt ned i feltet og hoppede tre-fire gange i en klumpspilsituation, hvor forsvaret forsøgte at cleare bolden, men i stedet sparkede den ind på Kasper Schmidt Jørgensen. Fra ham sprang bolden i mål til 2-0.

Ligger i spidsen uden pointtab

”Vi var i pausen enige om, at vi skulle bevare koncentrationen, spille spillet og lade bolden gøre arbejdet. Vi skulle lade være med at lade modstanderen få chancer,” siger Karl Juul, som kunne se, at Åstrup/Hammelev i 2. halvleg stillede sig endnu dybere og stod med stort set hele holdet i eget felt.

”Vi ville gerne havde haft dybde og bredde i vores spil, men det var svært, når alt spil foregik foran modstanderens forsvar,” siger Karl Juul.

Men AC Norddjurs fik en fin start på halvlegen allerede i det første minut, da Åstrup/Hammelevs forsvar endnu ikke var kommet helt på plads. Kasper Schmidt Jørgensen blev efter et godt opspil spillet fri på tværs af banen og tog en dribletur på 15-20 meter, inden han afsluttede i feltet med et godt skud til 3-0.

”Vi havde i halvlegen skiftet Alexander Boelt Bruun ud med Thor Larsen, og netop Thor scorede til 4-0, da der midt i 2. halvleg opstod en pludselig chance,” fortæller Karl Juul.

”Det  var spil til et mål, og vi skal ikke klage. Vi ligger øverst i tabellen uden pointtab, og hver gang man vinder, giver det selvtillid til holdet og spillerne,” siger Karl Juul, som har en skadesfri trup klar til kampen mod Skødstrup SF lørdag kl. 13.30 på Stenvad Stadion.

”Men nu åbner Djurs Sommerland, og så er der nogle af de unge spillere, der skal på arbejde,” fortæller Karl Juul.

Mathias ”Kober” Koch blev valgt til kampens spiller med 8 stemmer.

”De  øvrige stemmer blev fordelt på 7-8 spillere. Det passer med, at der efter omstændighederne var tilfredshed med hele holdets indsats,” siger Karl Juul

Kampfakta

Serie 4, pulje 68

Åstrup/Hammelev - AC Norddjurs 0 - 4 (0 - 2)

Søndag 29. april kl. 12.00 på Hammelev Stadion

Målscorere:

0 - 1 Isak Steenfeldt Isaksen (25. min.)

0 - 2 Kasper Schmidt Jørgensen (43. min.)

0 - 3 Kasper Schmidt Jørgensen (47. min.)

0 - 4 Thor Larsen (70. min.)


Åstrup/Hammelevs hold:

 1. Christoffer Møller
 2. Frederik Wurtz
 3. Frederik Lunding Andersen
 4. Jacob Max Olsen
 5. Jakob D. Petersen
 6. Jonas Nørskov
 7. Lasse Bjerring
 8. Mads Kildal Christensen
 9. Mathias Lang
 10. Mikkel Kjær
 11. Mikkel Landgrebe Nielsen
 12. Nikolaj Lassen
 13. Sebastian Bjørn Klausen
 14. Simon Lund Davidsen

AC Norddjurs' hold:

 1. Alexander Boelt Bruun
 2. Isak Steenfeldt Isaksen
 3. Jesper Larsen
 4. Joachim Harvig Jensen
 5. Job Moll Olsen
 6. Kasper Schmidt Jørgensen
 7. Kristian Svane
 8. Lasse Søegaard Abraham
 9. Malthe Lemming Engelund
 10. Mathias Koch
 11. Morten Koch Andersen
 12. Rasmus Henriksen
 13. Steffen Koch
 14. Thor Larsen

Publiceret 01 May 2018 09:10