Esben Sørensen (bagerst) udlignede for Auning i det skuffende 2-2 opgør mod Kristrup. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Esben Sørensen (bagerst) udlignede for Auning i det skuffende 2-2 opgør mod Kristrup. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Seriefodbold:

Auning IF smed to point væk i overtiden

Auning IF spillede hovedløst og mistede kontrollen over kampen i det sidste kvarter mod Kristrup Boldklub, som scorede udligningen til 2-2 i dommerens tillægstid

Af
Af Martin Schultz

Stemningen var trykket i Auning IF's omklædningsrum, efter at holdet forrige torsdag i kampen mod Kristrup Boldklub på hjemmebane tabte en sejr på gulvet, da gæsterne udlignede til 2-2 i kampens allersidste minut i dommerens tillægstid.

”Kristrup vandt et point og vi tabte to point,” siger en ærgerlig Auning IF-træner Claus Svenningsen, der så sit hold tabe kontrollen over kampen i det sidste kvarter efter at have domineret begivenhederne, men uden at kunne score det mål, som kunne snøre sækken om modstanderen.

”Det sidste kvarter spillede vi hovedløst og mistede helt unødvendigt to point i overtiden. Vi tog de forkerte beslutninger og lavede dumme frispark. Vi skulle have spillet bolden forbi dem og gjort spillet bredt, men vi lod os presse og Kristrup trykkede mere og mere på. Men vi var ikke effektive nok og blev straffet for vores ineffektivitet,” siger Claus Svenningsen.

Kampen mindede om forrige uges kamp mod Vorup FB, hvor et spilstyrende Auning IF også kom bagud med 0-1, men fik vendt kampen til en 3-1 sejr og den gang fik sat sig igennem med et mål til 3-1 midt i 2. halvleg.

Manglede effektivitet

Auning IF startede kampen godt, men kom bagud efter godt 20 minutter, da Kristrup B på et af holdets allerførste forsøg fik et mål til 1-0 ud af næsten ingenting i en omstilling.

”Men vi fik sat os på kampen igen, og i det 30. minut fik vi et frispark uden for feltet. Simon Vest sendte bolden indover og ind i feltet, hvor en helt udækket Espen Sørensen kunne heade bolden i mål til stillingen 1-1,” fortæller Claus Svenningsen.

”Vi fortsatte med at trykke på, og i det 40. minut viste Mikkel Schnoor effektivitet, da han modtog bolden på kanten af feltet og med en kølig afslutning placerede bolden uden for målmandens rækkevidde til en 2-1 føring.”

”I pausen talte vi om, at vi havde taget på vores modstander, og at vi nu skulle gå ud i 2. halvleg og score målet til 3-1, som kunne afgøre kampen. Kristrup B var kun farlige på standardsituationer, så vi havde styr på kampen,” siger Claus Svenningsen, som kunne se et par mål blive annulleret, men som ikke fik det tredje og afgørende mål.

 

Tabte kampen på gulvet

Tværtimod manglede Auning IF effektivitet mod en modstander, som ikke var i nærheden af hjemmeholdets mål.

”Men i det sidste kvarter var det, som om frygten sneg sig ind i vores spil. Vi fik ikke spillet bolden ned bag deres forsvar, og vi fik ikke trukket dem fra hinanden. Kristrup B satsede til det sidste og spillerne høvlede bolde ind i vores felt, og vi formåede ikke at spille os ud af det. Og i det 93. minut blev bolden sendt ind i feltet og sparket i mål, så vi tabte sejren på gulvet og stod med en meget blandet fornemmelse,” siger Claus Svenningsen.

Selvom Auning IF tabte to point i overtiden ligger holdet godt i top tre og har endnu ikke tabt en kamp i år.

”Vi ligger fint i tabellen, men der er plads til forbedringer,” siger Claus Svenningsen, som søndag sender sit hold i kamp mod Lystrup IF på udebane.

Det bliver nærmest et topopgør, for mens AH 2012 og Auning IF har kæmpet side om side for at nå til tops i rækken, har Lystrup IF listet sig forbi de to lokale rivaler og lagt sig i spidsen med 12 point for fem kampe. 

Kampfakta

Serie 3, pulje 34

Auning IF - Kristrup Boldklub 2 - 2 (2 - 1)

Torsdag 26. April kl. 19.00 på Auning Stadion

Målscorere:

0 - 1 Kristrup B (20. min.)

1 - 1 Esben Sørensen (30. min.)

2 - 1 Mikkel Schnoor (40. min.)

2 - 2 Kristrup B (93. min.)

Auning IF's hold:

 1. Anders Friis Laursen
 2. Esben Sørensen
 3. Frederik Køtter
 4. Jimmy Højholdt
 5. Mads Gundersen
 6. Martin Gundersen
 7. Mikkel Schnoor
 8. Rasmus Ibsen
 9. Ronni Jeppesen
 10. Simon Stampe
 11. Simon Vest
 12. Guran Azizi
 13. Jakob Bak Sloth Pedersen
 14. Simon Damgaard

Publiceret 01 May 2018 10:19