Carsten Vikkelsø Jensen var nede over fyringen i Aastrup/Hammelev-Grenaa, men kom på hurtigt op fra dyndet igen, da Trustrup-Ålsrode bad ham om at kigge forbi. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Carsten Vikkelsø Jensen var nede over fyringen i Aastrup/Hammelev-Grenaa, men kom på hurtigt op fra dyndet igen, da Trustrup-Ålsrode bad ham om at kigge forbi. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Håndbold:

Vikkelsø har fundet en ny hylde

Efter fyringen i efteråret 2017 som assistenttræner hos Aastrup-Hammelev/Grenaas håndboldherrer i 2. Division, gik der ikke længe, før Carsten Vikkelsø Jensen var tilbage på træningsbanen i Trustrup-Ålsrode IF

Af
Af Lars Norman Thomsen

Det var en stor skuffelse for Carsten Vikkelsø Jensen, da han i efteråret 2017 fik silkesnoren i Aastrup/Hammelev-Grenaa.

Efter en årrække som assistenttræner for det bedste hold, i øjeblikket 2. Division, og hovedansvarlig for andetholdet i Serie 1, fik Carsten Vikkelsø Jensen at vide, at ledelsen fandt det nødvendigt med nyt blod både på trænerbænken og i træningslokalet, hvis en pauver start resultatmæssigt i 2. Division skulle vendes.

“Jeg tog beslutningen til efterretning, ønskede dem held og lykke med resten af sæsonen, men var selvfølgelig skuffet, fordi jeg synes, at jeg havde leveret en loyal og godkendt indsats,” siger Carsten Vikkelsø Jensen.

Blev ikke rusten

Den ambitiøse træner fik ikke lov til at gå ledig på markedet ret længe.

Klaus Allermann, træner og omdrejningspunkt for en velfungerende herreafdeling i Trustrup-Ålsrode med tre seniorhold, tog fat i Carsten Vikkelsø Jensen for at høre, om det ikke var noget at komme til Trustrup-Ålsrode IF.

“Det var dejligt at komme tilbage i træningslokalet hurtigt, for jeg kunne mærke, at jeg savnede at være en del af miljøet,” siger Carsten Vikkelsø Jensen.

Han og Klaus Allermann deles om opgaverne. Sidstnævnte har også en post som formand for eliteudvalget i Nørre Djurs HK, der skal passes.

“Det har fungeret godt, og det er en dejlig klub med et stærkt fællesskab på tværs af holdene. Desuden stiller spillerne ikke spørgsmål til alt muligt, når vi træner. Satte jeg dem til at løbe 100 kilometer, gjorde de garanteret det også,” roser Carsten Vikkelsø Jensen.

Gamle kendinge

Overgangen til Trustrup-Ålsrode IF har betydet et gensyn med flere af de spillere, som Carsten Vikkelsø Jensen tidligere trænede i Aastrup/Hammelev-Grenaa:

Fløjspillerne Kenneth Hougaard og Nichlas Høpfner Hansen, skytten Frederik Lyng og målmanden Mads Elkjær Petersen. Endvidere kender Carsten Vikkelsø Jensen også fra sin tid i Ebeltoft IF veteranmåmanden Mikkel Hogrefe, der også har en fortid som divisionsmålmand i Aastrup/Hammelev-Grenaa.

Det stærke mandskab tæller også blandt andre Morten Rygaard med en fortid som divisionsspiller i Hornbæk og Mikkel Kjeldsen.

Sidstnævnte har format til divisionshåndbold, men foretrækker kammeratskabet i Trustrup-Ålsrode IF.

Klar til oprykningsfinale

Trustrup-Ålsrode IF vandt sin Serie 1 række ganske suverænt og skal 8. april på neutral bane møde Viborg HK's divisionsreserver om en plads i Jyllandsserien efter sommerferien.

“Det bliver en hård opgave, for mon ikke Viborg satser på at få andetholdet en række op, så afstanden til førsteholdet i 2. Division bliver mindre.”

Carsten Vikkelsø Jensen har lavet aftale for næste sæson med Trustrup-Ålsrode IF.

"Det kan godt være, at andre synes jeg har taget et skridt ned ad rangstigen og fred være med det. For mig er det afgørende at være i en klub, hvor der er opbakning og der bliver trænet godt."

Publiceret 15 March 2018 12:13