Nørre Djurs HK’s Simon Søgaard afslutter på Ribe Esbjerg HH’s velspillende målmand Emil Tellerup i pokalkampen i Nørre Djurshallen. Foto: Martin Schultz

Nørre Djurs HK’s Simon Søgaard afslutter på Ribe Esbjerg HH’s velspillende målmand Emil Tellerup i pokalkampen i Nørre Djurshallen. Foto: Martin Schultz

Pokalhåndbold:

Ligahold tromlede Nørre Djurs HK i 2. halvleg

Nørre Djurs HK spillede lige op med Ribe Esbjerg HH i første halvleg, men tabte pokalkampen torsdag aften med 31-18

Af
Af Martin Schultz

Oprykningskandidaterne fra Nørre Djurs HK's 3. Divisionshold havde håbet på at kunne levere en overraskelse foran et talstærkt publikum i Nørre Djurshallen torsdag aften, da ligaholdet Ribe Esbjerg HH var på besøg i 5. runde af pokalturneringen Santander Cup.

Men de fysisk stærke ligaspillere lod sig ikke lægge ned af et ellers veloplagt Nørre Djurshold, som fulgte godt med i 1. halvleg og som takket være mange flotte redninger af målmand Morten Dueholm var foran det meste af halvlegen inden gæsterne i 1. halvlegs sidste minutter tog føringen og gik til  pausen foran med 13-12.

I 2. halvleg fik Nørre Djurs HK det for alvor svært overfor en særdeles velspillende Emil Tellerup i gæsternes mål. Nørre Djurs HK var stadig med i kampen i starten af 2. halvleg, men så gik målscoringen helt i stå, og Ribe Esbjerg HK kørte hjemmeholdet over ved at gå fra 17-15 til 26-15 inden det igen lykkedes Nørre Djurs HK at komme på tavlen og få pyntet på stillingen til slutresultatet 31-18.

Vigtig kamp på søndag

Ribe Esbjerg HH kom havde aftenen inden tabt en meget vigtig kamp med 25-23 til Aalborg Håndbold, hvor der netop nu kæmpes om slutspilspladser i 888ligaen.

Men cheftræner Ryan Zinglersen stillede dagen efter op i Nørre Djurshallen i stærkeste opstilling og manglede kun den tidligere landsholdskæmpe Kasper Nielsen, som var sneet inde på Fyn og ikke nåede med i spillerbussen til Glesborg.

”Vi stillede i stærkeste opstilling, og kampen fik det forløb jeg havde forudset. Nørre Djurs HK fulgte godt med i 1. halvleg, men kunne ikke modstå vores pres i 2. halvleg. Det var en fantastisk kulisse at spille i og jeg synes, at Nørre Djurs HK har et rigtig godt 3. Divisionshold, som fortjener at rykke op,” sagde Ryan Zinglersen efter kampen.

Nørre Djurs HK træner Erik Flak Jørgensen var godt tilfreds med sit holds indsats.

”Men det ærgrer mig, at nederlaget blev så stort. Vi kom til chancerne, men brænder for meget i en periode i 2. halvleg. Vi var gode til at holde vores spil i gang og spillede godt op til vores fløjspillere,” sagde  Erik Flak Jørgensen, som nu sammen med holdet ser frem til en meget vigtig kamp søndag kl. 18 i Nørre Djurshallen i kampen om oprykning, når Hammel GF kommer på besøg i 3. Division.

Læs mere om pokalkampen i Djurslands Posten tirsdag.

 

Nørre Djurs HK målscorere:

  • Simon 'Ø' Østergård 5 mål
  • Nicolai Danefeld 5 mål
  • Simon Søgaard 3 mål
  • Henrik Pedersen 2 mål
  • Martin 'Bondemanden' Jensen 2 mål
  • Mathias Nymark Rasmussen 1 mål

Publiceret 02 March 2018 09:43