Ribe-Esbjergs svenske profil Lukas Karlsson bliver en motor i torsdagens pokalkamp i Nørre Djurs Hallen. Arkivfoto: Photo-Andersen.dk

Ribe-Esbjergs svenske profil Lukas Karlsson bliver en motor i torsdagens pokalkamp i Nørre Djurs Hallen. Arkivfoto: Photo-Andersen.dk

Pokalhåndbold:

Lokale håndboldhelte på stor opgave mod ligahold

Nørre Djurs HK’s bedste herrer møder torsdag aften Ribe-Esbjerg HH fra 888ligaen i pokalkamp i Nørre Djurshallen i Glesborg

Af
Af Martin Schultz

Nørre Djurs HK venter fuldt hus i ”Hulen” i Glesborg, når klubbens 3. Divisionshold torsdag aften kl. 19.00 i Nørre Djurshallen tager imod en modstander fra den allerøverste hylde i dansk håndbold, Ribe-Esbjerg HH fra landets bedste række 888ligaen.

”Det bliver nok de store mod de små,” siger Nørre Djurs HK's sportschef Nicolai Danefeld Hansen, som også er en af holdets mest rutinerede spillere, med henvisning til den overvældende fysik, som modstanderne fra Sydjylland ventes at møde op med i hallen i Glesborg.

Nørre Djurs HK stiller i stærkeste opstilling i kampen i pokalturneringen Santander Cup. Med på holdet er U18-talentet Kasper Schmidt, som ventes at få debut på det bedste hold i pokalkampen.

”Vi har gjort os fortjent til at være med i pokalturneringen på dette niveau, og derfor skal vores spillere også have den oplevelse at møde et hold fra den allerbedste række,” siger Nicolai Danefeld Hansen som optakt til kampen mod Ribe-Esbjerg HH med spillere som den svenske profil Lukas Karlsson og den 42-årige tidligere landsholdskæmpe Kasper Nielsen på holdet.

På vej mod en oprykning

Nørre Djurs HK er i disse år i gang med en elitesatsning, som skal vise, at der på Djursland bliver spillet håndbold på et højt niveau med fokus på udvikling af områdets unge talenter.

Nørre Djurs HK ligger på en førsteplads i 3. Division med fem kampe tilbage at spille med gode muligheder for oprykning til 2. Division.

Holdet skal i kamp igen søndag 4. marts kl. 18.00, når Hammel GF kommer på besøg i Nørre Djurs Hallen.

Modstanderen Ribe-Esbjerg HH kommer direkte fra en kamp onsdag aften i 888ligaen mod DM-vinderne Aalborg Håndbold. 

Oplæg fra trænerne

Kampen spilles kl. 19.00, og der forventes masser af tilskuere i Nørre Djurshallen.

Det bliver også en stor aften for børnene, som kan se frem til at smage popcorn og slush ice til kampen.

Nørre Djurs HK starter aftenen med et sponsorarrangement, hvor klubbens sponsorer blandt andet kan høre oplæg til kampen fra klubbens egen træner Erik Flak Jørgensen, og senere vil Ribe Esbjerg HH's cheftræner Ryan Zinglersen holde et oplæg om ”Vejen til toppen af dansk håndbold”.    

Publiceret 01 March 2018 07:54