Der bliver kæmpet hårdt om hver eneste bold ved X-Mas Cup, selvom spillerne er kommet op i alderen. Arkivfoto

Der bliver kæmpet hårdt om hver eneste bold ved X-Mas Cup, selvom spillerne er kommet op i alderen. Arkivfoto

Håndbold:

Håndbold kan sagtens være en livslang passion

For 30. gang spilles der lørdag X-Mas Cup i Assentoft Hallerne for spillere, der ikke længere er årsunger

Af
Af Lars Norman Thomsen

Støtteforeningen for Hørning Gymnastikforening afholder igen i år X-Mas Cup.
Stævnet holdes lørdag  6. jan. 2018 i Assentoft Hallerne. X-Mas Cup er et håndboldstævne for spillere, der er nået til skelsår og alder, men fortsat har passionen for håndboldspillet.
Årets X-Mas Cup er nummer 30 i rækken. 
Der er tilmeldt 31 hold, og der skal spilles 37 kampe. Der spilles i Assentofts 2 haller fra klokken 9 til cirka klokken 18.
Der spilles i 6 rækker som er fordelt på Old Girls A og Old Girls B (1985'ere og yngre), Grand Old Girls (1977'ere og yngre), Old Boys (1985'ere og yngre), Grand Old Boys (1977'ere og yngre), Super grand Old Boys (1969'ere og yngre).
"Selv om det sociale samvær fylder meget i stævnet, er der ikke tvivl om, at der til stævnet bliver spillet for at vinde, og der kan således forventes mange gode, spændende og dramatiske kampe, idet temperamentet hos mange af de ”gamle” spillere stadig er intakt. Den indbyrdes konkurrence er stadig gældende på banen, men det betyder ikke, at man ikke kan hygge sig sammen efterfølgende uden for banen," lyder det fra Erik Engvang, der er med til at arrangere stævnet.

Slutter med en fest

Selve håndboldstævnet vil blive afsluttet med, at vinderne af de 6 rækker vil få overrakt en præmie fra stævnets hovedsponsorer Øldepotet Randers og Sparekassen Kronjylland. 
Der er gratis adgang til stævnet, og arrangørerne håber, at mange tilskuere vil møde op og medvirke til at skabe en god stemning dagen igennem.
Efter en forhåbentlig god håndbolddag sluttes stævnet af med en aftenfest med fællesspisning og dans.
På X-MAS Cup'ens hjemmeside (www.x-mascup.dk), kan man læse mere om stævnet.  

Publiceret 02 January 2018 09:41