Nøragers cheftræner Ole Kjær (tv.) og Kristoffer 'Bubber' Frandsen skal muligvis synke den anden nedrykning i streg. Arkivfoto

Nøragers cheftræner Ole Kjær (tv.) og Kristoffer 'Bubber' Frandsen skal muligvis synke den anden nedrykning i streg. Arkivfoto

Djurslands Bank og Lokalavisen Ligaen:

Nørager tæt på den anden nedrykning i træk

Resultaterne flaskede sig slet ikke for Nørager i weekenden, og holdet er nu tættere på nedrykning til Serie 3 end nogensinde før

Af
Af Lars Norman Thomsen

Det ser grimt ud for Nørager i bundstriden i Serie 2. I weekenden tabte holdet hjemme på Nørager Stadion med hele 4-0 til Hadsten, der dermed rykkede foran hjemmeholdet i stillingen.
Forskellen på Nørager og Hadsten før sidste spillerunde er et point, og tillige står Hadsten bedst indbyrdes, fordi holdet har vundet begge kampe mod Nørager i dette efterår.
Søndag besejrede Randers Freja på udebane Grenaa IF med 2-0, og det sikrede kronjyderne definitivt en sæson mere i Serie 2.
Dermed er nedrykningsspørgsmålet nu udelukkende en kamp mellem Nørager og Hadsten.
Sidstnævnte møder på hjemmebane Langå, der intet har at spille for, mens Nørager skal møde Randers Freja ude.
Vinder Hadsten over Langå, er det sikkert, at Nørager rykker ned i Serie 3 uanset resultatet af opgøret mellem Randers Freja og Nørager.
Taber Hadsten, skal Nørager fortsat besejre Randers Freja for at holde sig oven vande i Serie 2.
Aastrup/Hammelev er for længst rykket ned i Serie 3.
 

Cheftræner træt af det

Cheftræner Ole Kjær er led og ked af, at det er gået, som det er gået i denne sæson i Nørager. Ikke mindst, fordi også foråret resulterede i en nedrykning fra Serie 1.
Følger der endnu en nedrykning med, har Ole Kjærs tre seneste sæsoner udelukkende budt på nedrykninger. Før han kom til Nørager, trænede han IF Midtdjurs, der måtte tage turen ned i Serie 2 i efteråret 2016.
"Jeg synes, vi gjorde mange ting rigtigt i den første time mod Hadsten, men desværre fik vi ikke scoret, og da Hadsten kom på 2-0 efter pausen, var det slut," siger Ole Kjær, der stopper i Nørager, når sidste kamp er spillet.
Han havde håbet på, at Grenaa kunne have besejret Randers Freja søndag eftermiddag, fordi Nørager så selv kunne have gjort arbejdet færdig ved at vinde over Randers Freja i næste weekend.
Sådan gik det altså ikke, og nu skal Nørager håbe på en livline fra Langå.
I den afsluttende 14. spillerunde spilles alle kampe klokken 13.30 lørdag.
 

Publiceret 30 October 2017 13:58