Nøragers kaptajn Kasper 'Swotte' Sortkjær og holdkammeraterne kan sig en ny sæson i Serie 2, hvis holdet besejrer Hadsten lørdag eftermiddag på Nørager Stadion

Nøragers kaptajn Kasper 'Swotte' Sortkjær og holdkammeraterne kan sig en ny sæson i Serie 2, hvis holdet besejrer Hadsten lørdag eftermiddag på Nørager Stadion

Djurslands Bank og Lokalavisen Ligaen:

Cheftræneren takker af på Nørager Stadion

Nørager kan med en sejr over Hadsten i dagens kamp sikre sin forbliven i Serie 2 definitivt. Det vil få cheftræner Ole Kjær til at fløjte hele vejen hjem til det nordlige Aarhus

Af
Af Lars Norman Thomsen

Hvis Nørager i dag klokken 15.20 går i omklædningsrummet med alle tre point, vil cheftræner Ole Kjær kunne ånde lettet op. 
Det vil være forståeligt, for det er lig med endnu en sæson i Serie 2 til Nørager. Sæsonens sidste hjemmekamp er samtidig Ole Kjærs sidste. Han har efter eget ønske valgt at takke af i landsbyklubben for at hellige sig familien i 2018.
Næste weekends udekamp mod Randers Freja bliver dermed Ole Kjær allersidste opgave for Nørager, og han håber af gode grunde ikke, at det bliver med en svanesang for fulde gardiner.

Ole Kjær kom til Nørager ved årsskiftet med en nedrykning fra Serie 2 til Serie 3 hos IF Midtdjurs, og første sæson hos Nørager endte også med en nedrykning fra Serie 1 til Serie 2 hos Nørager.
Det hedder sig godt nok i trænerkredse, at man først er rigtig træner, når man har prøvet at rykke ned, men de fleste trænere vil betakke sig for at opleve det tre sæsoner i træk.

Unge på vej

Nuvel, Nørager har alle mulige chancer for at sikre sig i opgøret mod Hadsten, der har tabt sine sidste fire kampe. Tillige har holdet i de fire kampe sammenlagt lukket hele 18 mål ind.
Til sammenligning har Nørager hentet fire point i holdets sidste fire kampe, hvor der er blevet lukket 13 mål ind hos keeper Jesper Bredahl.
Ole Kjær har på det seneste valgt at se bort fra tvillingerne Lasse og Michael Jensen for i stedet at satse på de unge spillere, som Rasmus Bang, Rasmus Knudsen og Sigurd Fisker.
”Jeg håber inderligt, at vi klarer den, for med en sæson mere i Serie 2 til de unge begynder det at ligne noget igen i Nørager,” forsikrer Ole Kjær.
Hvem der skal afløse ham, er der endnu ikke fundet en løsning på. Den tidligere cheftræner i to omgange, Allan Haslund, skulle ikke nyde noget og takkede pænt nej, da han fik jobbet tilbudt på ny. Andre potentielle emner skulle også have takket nej, men mon ikke Nørager satser på en lokal eller intern løsning?

Rasmus Bang, en gevinst

Nørager tabte den modsatte kamp i Hadsten med 3-2 efter at have ført 2-1 ved pausen. Mod slutningen af opgøret røg først Lasse Jensen og siden Daniel Sortkjær ud med rødt.
”Jeg synes, at vi på det seneste har ramt noget af det rigtige, og det har givet vores spil en tiltrængt ny dimension, at vi har fået integreret Rasmus Bang fast på holdet som midterangriber, fordi han har farten til at true modstandernes bagrum. Det har vi tidligere manglet i uhyggelig grad,” siger Ole Kjær.
Han glæder sig over, at veteranen Martin Andersen har sagt ja til at hjælpe endnu engang i dagens kamp, hvor Nørager forventer at stille med samme hold, som i den foregående 3-3 kamp mod Langå.

Fodbold og lokalpolitik

Hadsten trænes af Simon Buus Olsen, og han har nok at se til i denne valgkampstid. Hadstens cheftræner er således kandidat for Liberal Alliance til kommunalvalget i Favrskov Kommune. Ydermere må det give ham hovedbrud, at han mod Nørager må undvære sin bedste forsvarsspiller Niclas Schneider, der fik rødt kort i seneste hjemmekamp mod Grenaa.
Det samme gjorde den navnkundige holdleder Gert Jensen, så han skal også se dagens kamp på afstand. Det passer ikke den engagerede mand på linjen..
Skulle Nørager smide to eller tre point mod Hadsten, er alt håb ikke ude endnu. Det kræver dog, at Grenaa slår Randers Freja på HSM Arena søndag eftermiddag.
Sker det det, kan Nørager med en sejr i sidste spillerunde over Kronjyderne på udebane fortsat sikre sin forbliven i Serie 2.
Lørdag eftermiddag er der kickofrf klokken 13.30 på Nørager Stadion.

Publiceret 28 October 2017 12:49