Nørre Djurs HKs målvogter Gitte Mathiasen leverede en pragtpræstation i sæsonens første turneringskamp med en redningsprocent på 59. Foto: Nørre Djurs HK

Nørre Djurs HKs målvogter Gitte Mathiasen leverede en pragtpræstation i sæsonens første turneringskamp med en redningsprocent på 59. Foto: Nørre Djurs HK

Håndbold - Serie 1 damer:

Fornem debut til nyoprykkede Nørre Djurs HK

Nørre Djurs HKs bedste håndbolddamer fik en flot sæsondebut i Serie 1, selvom sikker pauseføring var ved at blive sat over styr mod slutningen af opgøret

Af
Af Lars Norman Thomsen

Efter en god træningsoptakt med 20 spillere i snit til de to ugentlige træningspas vendte Nørre Djurs HKs håndbolddamer forleden tilbage til Serie 1 på fineste vis, da nyoprykkerne ude besejrede Nørager med 16-14 (11-4).
Som cifrene antyder, var de to halvlege som nat og dag. Nørre Djurs HK klart skarpest før pausen, hvor cheftræner Lars Andersen måtte knibe sig i armen for at finde ud af, om han var vågen eller i en drømmerus.
Målvogter Gitte Mathiasen med en fortid i Nørager leverede en pragtkamp med 20 redninger på 34 forsøg.
"Men også vores angrebsspil var flydende og meget målsøgende før pausen, og godt at se, at pigerne laver de ting, som vi bruger tid på at træne," siger Lars Andersen.
Efter pausen skiftede kampen karakter, og Nørager udfordrede gæsterne, som dog formåede at holde hjem, så de to point havnede i Glesborg.
"To meget vigtige point at kunne sætte ind på kontoen. Nu har vi en lille pause, inden den står på lokalopgør mod Aastrup-Hammelevs damer søndag 22. oktober hjemme i 'Hulen'," siger Lars Andersen, der håber på mange på lægterne i Nørre Djurs Hallen til sæsonens første hjemmekamp.
Nørre Djurs HK har været flittige i august-september med deltagelse i Vejle Cup med to hold og teambuildingkursus, som bød på mange anderledes og andre udfordringer end håndboldtræningen i hallen - blandt andet BMX cykling i hold på bane samt både klatring og rappelling.

Scorekort Nørre Djurs HK i opgøret mod Nørager:

  • Simone Stougaard - 5 
  • Line Fogh - 3 
  • Astrid Broe Dahl - 2
  • Anna Sørensen - 2 
  • Mette Kristensen - 1
  • Sara Fris - 1
  • Birgitte Bønnerup - 1
  • Rikke Bording - 1
  • Nadia Madsen og Camilla Koust kom ikke på måltavlen

Publiceret 14 October 2017 07:30