Træls sæsonafslutning for Rougsø FF og træner Jesper Møgelvang: fire nederlag og en målscore på 3-15. Arkivfoto

Træls sæsonafslutning for Rougsø FF og træner Jesper Møgelvang: fire nederlag og en målscore på 3-15. Arkivfoto

Seriefodbold - Serie 3:

Rougsø FF på sommerferie med fjerde nederlag i træk

Der skal ifølge træner Jesper Møgelvang andre boller på suppen efter sommerferien, hvis Rougsø FF fortsat skal befinde sig i serie 3 i 2018

Af
Af Martin Schultz

”Lad det være sagt med det samme, at vi leverede en dybt pinlig indsats i første halvleg på Ulvehøjs kunstgræsbane fredag aften mod Vorup FBs andethold. Hjemmeholdet overlod os initiativet, hvorefter de fire gange i løbet af første halvleg slog til på kontra efter, at vi selv havde foræret dem bolden med nogle forfærdelige boldtab,” siger Rougsø FF-træner Jesper Møgelvang.
I den anden ende brændte Rougsø FF selv nogle ret store chancer, og blandt andet ramte Søren Jakobsen overliggeren i helt fri position.
Otte minutter før pausen var Lars Thomsen heldig med at slippe for en advarsel, da han bremsede en omstilling, men efterfølgende brokkede Jonas Kusk sig til en advarsel, så gæsterne måtte fuldføre første halvleg med ti mand.

Skarpheden manglede

”Det har været en kamp at stille hold til de sidste 5-6 kampe, og i pausen havde vi kun to halvskadede spillere i form af Rasmus Gjesing og Mads Kusk at sætte på banen til fordel for Casper Bruus og Mathias D. Larsen, der senere erstattede Søren Jakobsen, der har haft et yderst uheldigt forår med kun en enkelt scoring efter at have nettet syv gange i fire træningskampe,” siger Jesper Møgelvang
”Der var absolut ingen ros i pausen, da vi havde foræret fire mål væk i første halvleg - ingen nævnt, ingen glemt. I den anden ende havde vi tilspillet os de nødvendige chancer, men skarpheden manglede. Anden halvleg indledte vi med at lade Mikkel Skøtt bringe sit hold foran med 5-0, og så var den kamp selvfølgelig lukket.”

Fire nederlag i træk

I anden halvleg var Vorup mest på bolden, og det gav Rougsø FF muligheder i den anden ende. Jannick Nielsen reducerede til 5-1 med hælen efter et hjørnespark, og senere serverede han bolden til Lars Thomsen, der med sin tiende scoring i sæsonen scorede til 5-2. Han skyldte ifølge træner Jesper Møgelvang også en efter at have brændt to gigantiske chancer på hver sin side af pausen.
”Med lidt held kunne vi også have reduceret yderligere, men vi kan ikke pille ved hjemmeholdets sejr, som vi kun kan takke os selv for. Der skal andre boller på suppen efter sommerferien, hvis Rougsø FF fortsat skal befinde sig i serie 3 i 2018. Det er svært at samle hold, der bliver kun trænet sporadisk, og det har resulteret i fire nederlag i træk med en målscore på 3-15,” siger Jesper Møgelvang.

Kampfakta

Serie 3, Pulje 35
Vorup FB - Rougsø FF 5-2 (4-0)
Fredag 16. juni kl. 19.00 på Ulvehøj 

Målscorere for Rougsø FF:
Jannick Nielsen og Lars Thomsen

Advarsel:
Jonas Kusk

Rougsø FF's hHoldopstilling:
Nicklas Nygaard - Jesper Thomsen, Jonas Kusk, Mikkel Knudsen, Anders Lindegaard - Jannick Nielsen, Søren Bugge, Mathias D. Larsen, Lars Thomsen (anf.), Casper Bruus - Søren Jakobsen samt Rasmus Gjesing og Mads Kusk

Publiceret 19 June 2017 21:33