Nørre Djurs HK's Mathias Nymark Rasmussen fik ikke scoret mod AIA/Tranbjerg. Måske har fartspilleren gemt 3-4 scoringer til søndagens opgør mod Skovbakken? - den slags kampe plejer at tænde ham. Foto: Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HK's Mathias Nymark Rasmussen fik ikke scoret mod AIA/Tranbjerg. Måske har fartspilleren gemt 3-4 scoringer til søndagens opgør mod Skovbakken? - den slags kampe plejer at tænde ham. Foto: Lars Norman Thomsen

3. division håndbold:

Nørre Djurs HK klar til en spændende slutspurt

Bundholdet AIA/Tranbjerg ingen opgave for Glesborg-klubbens udvalgte, der efter en jævn dag på kontoret vandt udekampen med 21-16

Af
Af Lars Norman Thomsen

Superveteranen Lars Jakobsen var ikke med, da Nørre Djurs HK's håndboldherrer i weekenden vandt 21-16 (12-10) over det suveræne bundhold i 3. division, AIA/Tranbjerg.
I stedet var der comeback til fløjspilleren Emil Skov Søndergaard.
Sejren bragte Nørre Djurs HK op på fjerdepladsen med 22 point efter, at alle 12 hold i rækken har været i ilden 19 gange.
"22 point var vores målsætning, og den har vi nået tre runder før afslutningen. Det er vi selvfølgelig meget stolte over, men vi er ikke færdige endnu. Kan vi hente to point i de to næste hjemmekampe (mod Skovbakken og Team Favrskov Håndbold, red.), kan vi tage til Viby i sidste runde til en spændende kamp, hvor Viby sikkert skal vinde for at undgå nedrykning," siger cheftræner Erik Flak Jørgensen.
Nørre Djurs HK kan med tre sejre gøre sig håb om at passere HEI på tredjepladsen, og det vil betyde oprykningsspil til 2. division i lighed med sidste sæson.
HEI har 25 point på tredjepladsen.
"Det er nok ikke realistisk, at vi når HEI, fordi vi på søndag har Skovbakken hjemme, og det er ligesom sidste år rækkens bedste hold, som ikke kan rykke op, fordi deres førstehold spiller i 2. division."
 

Mange frikast og lang tid i forsvaret

Opgøret mod AIA/Tranbjerg blev aldrig den store håndboldmæssige oplevelse.
"Det var en kamp, hvor vi kom til at stå vanvittigt lang tid i forsvar, ligesom kampen var præget af mange frikast og spilstop," fortæller Nørre Djurs HK's cheftræner.
AIA/Tranbjerg største aktiv er holdets næsten to meter høje målmand Jan Sandau, og han gjorde også en god figur i weekendens kamp.
"Det er godkendt, at vi kun lukker 16 mål ind, mens vi angrebsmæssigt var lidt op og ned. Når vi strammede tempoet, kunne de dog ikke følge med."
Kun fem Nørre Djurs HK spillere formåede at komme på scoringslisten, en god illustration af, at angrebsspillet ikke nåede samme højder som i de foregående kampe.
Kenyanske Bryan Mathew Odour døjer fortsat med en skadet finger og spillede kun forsvar før pausen, mens han efter halvlegsskiftet blev sat på skånekost.

9 mål af 'Bondemanden'

Martin 'Bondemanden' Jensen blev topscorer for Nørre Djurs HK med 9 mål (3 på straffekast).
"Martin brugte kun 11 forsøg til de ni scoringer, så det var godkendt," roser cheftræneren.
Jeppe Viinberg er fortsat skadet, og det er tvivlsomt, om der bliver mere spilletid til ham i denne sæson.
Søndag klokken 16 gælder det så rækkens duks, Skovbakken, hjemme 'i hulen'.
Den modsatte kamp i Aarhus tabte Nørre Djurs HK med 27-19.
Med Lars Jakobsen tilbage i forsvaret og en god træningsuge til Bryan Mathew Odour er det ikke umuligt, at Nørre Djurs HK med opbakning fra et stort publikum kan tilføje Skovbakken det blot tredje nederlag i denne sæson.
Nørre Djurs HK's andethold i Serie 2 kan med en sejr på søndag i Mørke Idrætscenter klokken 14 sikre sig oprykning til Serie 1.
Holdet har i foråret kunne lukrere på at kunne stille stærkt og stabilt op hver gang.
 
 

Kampfakta:

AIA/Tranbjerg - Nørre Djurs HK

Resultat: 16-21 (10-12)

Scorekort Nørre Djurs HK:

  • Martin 'Bondemanden' Jensen 9 (3)
  • Simon 'Ø' Østergaard 7
  • Mikas Korsgaard Christensen 2
  • Kenneth Hougaard 2
  • Henrik Pedersen 1

Med var også: Mathias Nymark Rasmussen, Bryan Mathew Odour, Tobias Kolding, Emil Skov Søndergaard og målmændene Morten Dueholm og Rasmus Nielsen Henriksen.

Publiceret 15 March 2017 15:10