Der dukkede yderligere tre spillere op efter, at fotograf Kurt Enevoldsen havde knipset det traditionelle nytårsappelfoto i Vivild IF. Foto: Kurt Enevoldsen

Der dukkede yderligere tre spillere op efter, at fotograf Kurt Enevoldsen havde knipset det traditionelle nytårsappelfoto i Vivild IF. Foto: Kurt Enevoldsen

Seriefodbold - Serie 1:

To dusin dukkede op til nytårsappel i Vivild

Cheftræner Dennis Holdgaard har øget sin førsteholdsbase, selv om kulturbærer Jakob Hørning vil finde en klub i Aarhus at spille i

Af
Af Lars Norman Thomsen

Vivild havde lidt af et jubelefterår med førsteholdets oprykning til Serie 1, og andetholdet i Serie 4 med i oprykningskampen helt frem til sidste spillerunde.
Nu skal positionerne forsvares, og den første dag på træningsbanen i det nye år forløb fint, lyder meldingen fra cheftræner Dennis Holdgaard.
24 spillere dukkede op til nytårsappel på Vivild Gymnastik & Idrætsefterskoles lækre kunstgræsbane lørdag eftermiddag.
Det bliver trioen, cheftræner Dennis Holdgaard, spillende assistenttræner Lasse Pedersen (målmand på førsteholdet) og ligeledes spillende træner Kasper Hvid Andersen (krumtap på andetholdet), der får ansvaret for, at tingene fungerer til træning og kampe.
"Martin Kragbæk har ønsket at trappe lidt ned, så vi er ved at finde ud af, hvordan vi kan skrue en ny holdlederløsning sammen for førsteholdets vedkommende," siger Dennis Holdgaard.
Holdgaard ser optimistisk på mulighederne i 2017. Ikke mindst efter, at trioen Casper Moltke Christensen, idrætslærer på Vivild Gymnastik & Idrætsefterskole, Jonas Bossow og Frederik Bjerregaard er tilbage i noget, der ligner fuldt vigør efter, at de tre i efteråret enten var langtidsskadet (Moltke) eller brugte krudtet på at træne op til en ironman (de to øvrige).
 

Farvel til Hørning - goddag igen til Hørby?

Til gengæld har den rutinerede Jakob Hørning, der bor og arbejder i Aarhus, meddelt cheftræner Holdgaard, at han vil forsøge at finde en klub i Aarhus at spille for fremover.
"Jakob har spillet med helt åbne kort og sagt til mig, at han nok vil spille i en klub i Aarhus for at skabe sig et netværk der, hvor han bor og arbejder," fortæller Dennis Holdgaard.
"Det har jeg stor forståelse for, selv om det også er lidt med vemod, at vi skal sige farvel til en dygtig og rutineret spiller som Jakob, der har betydet så meget for truppen," fortsætter Holdgaard.
Til gengæld ser det ud til, at Lauritz Hørby vender tilbage til Vivild, hvor han har spillet i flere omgange.
Han spillede i sidste sæson i SIF Assentoft/Hørning GF i Serie 3.
"Lauritz bor i Aarhus, men han er indstillet på at spille i Vivild, hvis vi kan få arrangeret, at han kan komme frem og tilbage mellem Aarhus og Vivild," siger Dennis Holdgaard.
Den dygtige venstrebensspiller Frederik Espensen tager medio marts på udenlandsrejse i et par måneder.
 
 

Henrik Borup - ikke aktuel

Henrik Borup, tidligere Vivild spiller, har også på rygtebasis været på vej tilbage til Vivild efter, at han i efteråret 2016 spillede i Brabrand, og før da i Randers FC i en årrække på U19-liga og Danmarksserieholdet.
"Jeg tror ikke, Henrik Borup kommer til at spille i Vivild i denne omgang. Han er en meget dygtig spiller, som vi gerne vil have på holdet, men det er ikke realistisk, fordi han skal forfølge de muligheder på højere niveau for en spiller af hans klasse, mens han har alderen til det," siger Dennis Holdgaard.
"Henrik Borup vil gerne træne meget, og også mere end de to gange, som vi kan tilbyde," fastslår Holdgaard.
Vivilds cheftræner ser frem til at komme i gang for alvor med træning og træningskampe. Om der dukker yderligere nye navne op, tager han meget afslappet.
"Der er nogle yngre spillere, der har kontaktet mig, og de er meget velkomne, men jeg har været så mange år i faget, at jeg godt ved, at det først er, når vi har spillet vore første turneringskamp, at vi kender truppens endelige udseende."
 

Publiceret 31 January 2017 16:53