Grafisk ID med base i Vivild opnåede en 5. plads til DM i indefodbold i 2016. Arkivfoto

Grafisk ID med base i Vivild opnåede en 5. plads til DM i indefodbold i 2016. Arkivfoto

Indefodbold:

Grafisk ID satser på at nå top 4 til DM i Grenaa

Mange tilskuere fra Vivild ventes til Grenaa Idrætscenter lørdag for at heppe på de lokale spillere på Grafisk ID’s hold

Af
Af Martin Schultz

”Vi satser på at nå en semifinale. Og er man først nået blandt de fire bedste, er marginalerne små og så kan alt ske.”
Sådan siger en optimistisk Frederik Bjerregaard, som er en af de fire spillere med rødder i Vivild IF, som er med omkring holdet Grafisk ID til lørdagens DM i indefodbold i Grenaa Idrætscenter.
Læs også: Grenaa byder op til DM i indefodbold

Desværre må Frederik Bjerregaard dog nøjes med at heppe på holdkammeraterne uden for banderne. Den 22-årige fysioterapeutstuderende blev nemlig skadet i sidste weekends stærkt besatte Gardin Lis Cup i Voldum.
”DM i indefodbold er noget vi ser frem til og alle på holdet glæder sig. Vi har stort set mødt alle deltagende hold og kender derfor vores modstandere. Vi håber vi kan komme i semifinalen, for så bliver det rigtig tæt,” siger Frederik Bjerregaard.
Sidste år blev Grafisk ID nr. 5 og nåede derfor ikke med i semifinalen, mens holdet i 2015 under navnet Blanketgaarden blev nr. 4 efter lokalrivalerne fra L-tek i Nørager på 3. pladsen.

Grafisk ID har en aggressiv spillestil

Grafisk ID kommer med i DM stævnet efter at være blevet nr. 6 på den Grand Prix-liste, hvor holdene samler point ved at deltage i Grand Prix-stævner over hele landet fra november til januar.
De ni bedst placerede hold deltager, og desuden uddeles der et wild card til den 10. deltager, som i år blev et meget ungt hold fra Fyns Bageri Service.
Grafisk ID består udover den skadede Frederik Bjerregaard af tre andre spillere, som også har fået deres fodboldopdragelse i Vivild IF: det er topscoreren på Vivild IF's serie 1-hold Sebastian Stær, den for tiden klubløse Henrik Borup med en fortid i Randers Freja og Brabrand, og så holdets ”shooting star”, Anders Holvad, som sidste år fik sit gennembrud hos Superliga-nedrykkerne fra Hobro IF.
Desuden består holdet af de to Aarhus Fremad spillere Chris Lind og Jacob Bredvig Larsen, Simon Riis fra Brabrand, og U19-spilleren Kasper Vernersen fra Randers Freja.
”Grafisk ID er kendetegnet ved en aggressiv spillestil, hvor særligt de åbne spilsituationer passer holdet særdeles godt. Holdet råder ligeledes over et par af sportens store profiler, og man kan næsten ikke undgå at fremhæve Simon Riis og Anders Holvad, når snakken falder på Grafisk ID. Ligesom også Jacob Larsen i målet holder højt niveau. Holdet er altid et spændende bekendtskab, og har for øjeblikket en fornuftig formkurve, hvorfor de bliver særdeles spændende at følge ved DM,” skriver stævnearrangør Nikolaj Søjmark fra indefodbold.dk i programmet som optakt til DM-stævnet.

Stort pauseshow med præmier til publikum

Det er 7. gang der holdes DM i indefodbold i Grenaa Idrætscenter, og arrangørerne med Nikolaj Søjmark i spidsen forventer mellem 1.500 og 2.000 tilskuere på lægterne.
Arrangementet starter med et forstævne fra kl. 12.45 til 14.15 med fire U15 hold fra Grenaa IF, Nørager B, Randers Freja og Thisted IF.
Kl. 15.00 starter selve DM med fem hold i to puljer, hvor Grafisk ID i Pulje 1 møder Kvix fra Thisted, Hobro Apotek/Grønlund Gruppen med flere kendte rutinerede spillere på holdet som Hobro-ikonet Mads Justesen og fodbold-tvillingerne Peter og Martin Thomsen, Midtjysk Tag og de unge wild card-deltagere fra Fyns Bageri Service.
De tre bedste hold fra de to puljer går videre til mellemrunden fra kl. 19.30 inden de fire bedste hold spiller semifinaler og finale mellem kl. 21.00 og 22.00.
Spiludbyderen 888sport.dk er hovedsponsor og har sat odds på DM i indefodbold og samtidig kan man spille på bedste spiller, topscorer, bedste målmand og andet til stævnet. Holdene Gardin Lis og Kvix er favoritter til odds 2,75, mens Grafisk ID er sat som nr. 6 til odds 12,00.
Udover de intense og sikkert mange spændende fodboldkampe kan publikum glæde sig til et stort pauseshow, hvor man kan vinde 10.000 kr. kontant.
”I alt er der publikumspræmier for over 50.000 kr.,” siger stævnearrangør Nikolaj Søjmark fra indefodbold.dk
Der bliver også livestreaming fra stævnet, som man således kan følge direkte på nettet.

FAKTA

DM I indefodbold

Lørdag 21. januar kl. 14.30 til kl. 22.15 I Grenaa Idrætscenter

U14 DM forstævne fra kl. 12.45 til 14.15

Entre 125 kr. i forsalg på billetto.dk eller kr. 150 ved indgangen

Se mere om stævnet og holdene på www.indefodbold.dk

Publiceret 19 January 2017 18:59