Bliver det fredag aften, at Bryan Mathew stempler ind for alvor og gør 'det onde' ved sine gamle holdkammerater i ÅHG. Foto: Nørre Djurs HK

Bliver det fredag aften, at Bryan Mathew stempler ind for alvor og gør 'det onde' ved sine gamle holdkammerater i ÅHG. Foto: Nørre Djurs HK

Håndbold - lokalopgør 20. januar:

“Der bliver varmt i Åstruphallen”

Nørre Djurs HK klar til at byde ÅHG op til dans, selvom holdet endnu ikke har vundet en håndboldkamp i 2017

Af
Af Lars Norman Thomsen

?"Vi har noget at revanchere fra vores indbyrdes møde i Nørre Djurs Hallen sidste år, så jeg kan love dig for, at vi glæder os, og jeg er sikker på, at der ligger mange point og venter på os, når vi får det her hold spillet sammen for alvor," lyder det optimistisk fra cheftræner Erik Flak Jørgensen, som søndag eftermiddag måtte se sit mandskab tabe 30-29 (16-14) til HEI.

"Vi kunne se hinanden i øjnene efter kampen, og vi var tilbage på det niveau rent tempomæssigt, hvor vi skal spille for at kunne være med."

"Det er dog hammertræls, at vi ikke får i det mindste et point, men i denne sæson går de tætte kampe ikke vores vej i modsætning til sidste år."

Løbe, løbe og løbe

Erik Flak Jørgensen havde dekreteret masser af tempo og fart over feltet til sine spillere før kampen mod HEI, der selv er et hold som gerne vil spille i et højt tempo og løber kontra hver gang chancen byder sig.

"Jeg synes, vi lykkes med mange ting, men desværre blev kampen ret ujævn forstået på den måde, at holdene skiftes til at føre med 1,2,3 mål. Vi gik således fra bagud 16-18 til at føre 21-18 i anden halvleg, men vi formåede ikke at holde forspringet.

Jeppe Viinberg på højre fløj

Nørre Djurs HK spillede med en fast grundopstilling: Morten Dueholm (mål) og set fra venstre: Martin 'Bondemanden' Jensen - Bryan Mathew - Mikas Christensen - Mathias Nymark Rasmussen - Simon 'Ø' Østergaard - Jeppe Viinberg.

"Det fungerede fint, og især efter pausen. Vi skiftede kun, når folk skulle ud og have lidt luft," siger cheftræneren, der begrunder placeringen af Jeppe Viinberg på højre fløj som et forsøg på at udfordre modstanderen.

Samme Viinberg måtte forlade valen med et kvarter igen efter en ret så hårdhændet behandling i forbindelse med en scoring, og samme vej måtte Mathias Nymark Rasmussen otte minutter før tid, da han landede uheldigt på en modstanders fod.

Erik Flak Jørgensen forventer dog, at begge er klar til fredagens lokalopgør.

Der bliver skrald på

"Lad os se, hvad vi får skruet sammen. Det bliver da megasjovt for alle, og der bliver varmt i Åstruphallen," griner Erik Flak Jørgensen.

Han betegner ÅHG som rækkens mest komplette hold med stærke folk på samtlige pladser.

"Deres bagkæde er meget stærk, de har gode fløje og et par strege, der er blevet et år ældre samt målmænd på højeste niveau. Det overrasker mig ikke, at de er tophold, så en spændende opgave for mine drenge."

Scorekort Nørre Djurs HK mod HEI:

  • Mikas Korsgaard Christensen 8
  • Martin 'Bondemanden' Jensen 6 (1) - brændte også et straffekast
  • Simon 'Ø' Østergaard 5
  • Bryan Mathew 4
  • Jeppe Viinberg 4
  • Henrik Pedersen 2 (2)

  • Med var også Emil Skov Søndergaard, Rasmus Secher Eldrup, målmand Morten Dueholm samt Tobias Olsen og målmand Lasse Thommesen. De to sidstnævnte kom ikke på banen.

Publiceret 17 January 2017 17:09