Cheftræner Jesper Møgelvang har på et år formået at flytte Rougsø FF fra midten af Serie 4 til toppen af Serie 3. Arkivfoto

Cheftræner Jesper Møgelvang har på et år formået at flytte Rougsø FF fra midten af Serie 4 til toppen af Serie 3. Arkivfoto

Seriefodbold - Serie 3:

Rougsø FF tæt på mission completed

Fire sejre og tre uafgjorte kampe bliver slutfacit for Rougsø FF på hjemmebane i denne sæson. Holdet kan med en udesejr over HOG i sidste spillerunde snuppe andenpladsen for næsen af Langå

Af
Af Lars Norman Thomsen

Rougsø FF slutter sæsonen af på lørdag mod HOG på Rønbæk Stadion i Hinnerup. En sejr til gæsterne og nederlag eller uafgjort til nummer 2, Langå, i opgøret mod Hadsten, der allerede har sikret sig oprykning, vil bringe Rougsø FF op på andenpladsen i slutstillingen.
Mere end godkendt i holdets debutsæson i Serie 3 efter en del sæsoner i Serie 4.
Rougsø FF spillede i den forgange weekend sidste hjemmekamp i 2016, og den bekræftede, at holdet har det fortrinligt i egen hule.
Nielstrup-Voldum blev besejret 3-1 (1-1), og dermed slutter Rougsø FF sæsonen som ubesejret på hjemmebane: Fire sejre og tre uafgjorte kampe. Breder vi det ud til hele 2016, bliver det endnu flottere: Ti sejre og fire uafgjorte kampe.
Søren Bai  bragte sit hold foran 1-0 efter syv minutter på oplæg fra Jannick Nielsen, der var tilbage på højrekanten.  
Søren Bai lurede på flere scoringer, men det blev gæsterne, der inden pausen fik udlignet ved Klaus Bilde, som tørrede tre mand i hjemmeholdets højre side for derefter at banke bolden i mål med sit venstreben.  

Thomsen og Bai lukkede og slukkede

Lars Thomsen byttede plads med Mads Kusk i pausen, og det havde en positiv indvirkning på spillet, idet Lars Thomsen på et langskud ti minutter efter halvlegsbyttet øgede til 2-1.
"Flere gange forinden havde Nicklas Nygaard, der erstattede en skadet Thomas Bækgaard i målet, reddet os på målstregen, og han blev da også valgt som kampens spiller sammen med Søren Bai. Udeholdet fik annulleret et mål for offside, og det samme gjorde Søren Bai, og det lykkedes os derfor først til sidst at afgøre kampen," fortæller Rougsøs træner Jesper Møgelvang.
Det blev Søren Bai, der scorede til slutresultatet 3-1, da han i det 89. minut udnyttede et opspil fra Søren Bugge.
"Sejren var fuldt fortjent over et godt kæmpende udehold fra Voldum anført af brødrene Klaus og Kristian Bilde," siger Jesper Møgelvang.
Han er tilfreds med udbyttet af sæsonen, men noterer, at havde de tre hjemmekampe, der endte uafgjort, i stedet sluttet med hjemmesejr, så kunne Rougsø FF have fulgt oprykkerne fra Hadsten til dørs.
 

Lørdag d. 22/10 kl. 13.30 på Ørsted Stadion:

S3: Rougsø FF - Nielstrup/Voldum UI 3-1 (1-1)

Holdopstilling: Nicklas Nygaard - Jesper Thomsen, Jonas Kusk, Mikkel Knudsen, Mikkel Fisker - Jannick Nielsen, Søren Bugge, Lars Thomsen (anf.), Mads Kusk, Ronni Juul Jensen - Søren Bai samt Rasmus "Gebo" Gjesing, Mads Katholm og Jonas Kjær

Målscorere: Søren Bai - 2, Lars Thomsen - 1

Publiceret 26 October 2016 06:00