Auning IF fik en tiltrængt sejr over Åstrup/Hammelev IF. Arkivfoto

Auning IF fik en tiltrængt sejr over Åstrup/Hammelev IF. Arkivfoto

Seriefodbold - Serie 2:

Hurtige scoringer sendte Auning IF på sejrskurs mod Åstrup/Hammelev

Auning IF overlod sidstepladsen i rækken til IF Midtdjurs efter 3-1 sejr på hjemmebane

Af
Af Martin Schultz

Efter fire kamp uden sejr kom Auning IF endelig på vinderkurs igen, da holdet lørdag eftermiddag på eget græs vandt den vigtige kamp over Åstrup/Hammelev IF med 3-1.
Sejren blev grundlagt tidlig i kampen, da Auning IF udnyttede to fejl i Åstrup/Hammelevs opspil til at bringe sig foran med 2-0 efter knap et kvarters spilletid.
”Vi var i foræringshjørnet og de to første mål var rene foræringer, hvor vi tabte bolden i vores opspil. Også det tredje mål skete efter en personlig fejl,” siger Åstrup/Hammelevs træner Kim Busse, som til gengæld kunne se Jonathan Henig reducere til 3-1 kort før pausefløjtet på et flot mål. Henig modtog en lang bold på langs af banen, tæmmede den med brystet, vendte rundt og kanonerede den i mål fra kanten af feltet.
”Vi havde en del løse chancer og havde et skud på overliggeren i 2. halvleg, men set over hele kampen var det fortjent, at Auning IF vandt. Det var et hold som ville noget, så de gik til stålet og der blev spillet hårdt,” siger Kim Busse, som mener Jonathan Henig blev kåret til kampens spiller på Åstrup/Hammelevs hold.
Åstrup/Hammelev IF spiller lørdag kl. 13.30 mod topholdet Vivild IF på Langhøj Idrætscenter.

Auning IF's gameplan lykkedes

For Auning IF og cheftræner Claus Svenningsen var der ingen tvivl om, at denne kamp skulle vindes for at kunne komme forbi IF Midtdjurs i bunden af rækken.
Og Auning IF havde forberedt sig godt på mødet med Åstrup/Hammelev og især angriberen Andreas Busse, som i det første opgør mellem de to hold gav Auning IF tørt på og scorede alle fem mål i Åstrup/Hammelevs 5-0 sejr.
”Det var en vigtig sejr, og vores gameplan lykkedes. Vi lukkede ned for Andreas Busse og deres omstillinger, og så var vi rigtig gode til at straffe deres fejl. Sidst tabte vi på omstillingerne, så vi skulle være påpasselige og havde lavet aftaler, så vi ikke mistede bolden og blev fanget i deres omstillinger,” siger Claus Svenningsen.
Auning IF udnyttede efter omkring syv minutters spil et boldtab, da Mikkel Bak Sloth Pedersen fik bolden i højre side og med et resolut og godt ramt spark sendte bolden lavt i det lange hjørne.
6-7 minutter senere fik Auning IF igen opsnappet bolden, som blev spillet hurtigt frem, så Danni Bjerre kunne løfte bolden i mål til 2-0.

Vil bare vinde over IF Midtdjurs på lørdag

”Det var noget af det vi har sukket efter og som vi har brug for,” siger Auning IF's cheftræner Claus Svenningsen om den gode start på kampen.
Efter lidt over en halv times spil kom Auning IF på 3-0, da bolden blev spillet hurtigt frem og Auning IF kom i overtal, så Simon Vest tæt under mål kunne udbygge føringen.
”Vi snakkede om i pausen, at det var lige det resultatet vi ville have, så nu skulle vi holde dem væk, og så skulle vi nok få vores chancer, og jeg vil sige, at vi var i kontrol i hele 2. halvleg. Det var en rigtig god sejr. Vi tror på det,” siger Claus Svenningsen, som sammen med sine spillere kunne glæde sig over sejren som optakt til lørdagens 6-point kamp mod IF Midtdjurs.
”Nu kan vi selv afgøre det og vi er opsatte på at slå det hul til IF Midtdjurs. Den kamp vil jeg bare vinde,” siger Claus Svenningsen.
Kampens fidus på Auning IF's hold blev givet til den centrale midtbanespiller Jakob Bak Sloth Pedersen, mens brormand på kanten og målscorer Mikkel Bak Sloth Pedersen blev kåret til kampens fighter.
Opgøret mellem Auning IF og IF Midtdjurs bliver spillet lørdag kl. 15.00 på Auning Stadion.

Kampfakta

Serie 2, Pulje 18
Auning IF - Åstrup/Hammelev 3 - 1 ( 3 - 1 )
Lørdag 8. oktober kl. 15.00 på Auning Stadion

Målscorere
1 - 0 Mikkel Bak Sloth Pedersen (7. min.)
2 - 0 Danni Bjerre (13. min.)
3 - 0 Simon Vest (39. min.)
3 - 1 Jonathan Henig (45. min.)

Auning IF's holdopstilling:
Andreas Dahl Andersen
Christian Dahl Andersen
Daniel Nielsen
Danni Bjerre
Esben Sørensen
Guran Azizi
Jakob Bak Sloth Pedersen
Mads Møller
Mathias Nygård Jensen
Mikkel Bak Sloth Pedersen
Mikkel Schnoor
Nicolai Hedelund Mikkelsen
Nikolaj Hougaard
Simon Vest

Åstrup/Hammelevs holdopstilling:
Jakob Steensgaard
Sebastian Bjørn Klausen
Frederik Husum
Nicklas Dohn Jakobsen
Andreas Bang
Martin Fiehn
Emil Mortensen
Joakim Lyngesen
Andreas Busse
Martin Hansen
Rick Jensen
Jonathan Henig
Martin Nielsen

Publiceret 10 October 2016 20:38