Nørager Kristoffer 'Bubber' Frandsen i Brønshøjs farver, her fanget i et opgør mod FC Djursland, har løftet sit spil i dette efterår. Han har pillet det kælne ud af sit spil og blevet voksen. Lørdag scorede talentet to fine mål mod Hornbæk. Foto: Lars Norman Thomsen

Nørager Kristoffer 'Bubber' Frandsen i Brønshøjs farver, her fanget i et opgør mod FC Djursland, har løftet sit spil i dette efterår. Han har pillet det kælne ud af sit spil og blevet voksen. Lørdag scorede talentet to fine mål mod Hornbæk. Foto: Lars Norman Thomsen

Seriefodbold - Serie 1:

Kristoffer 'Bubber' Frandsen sparkede sultne Nørager på førstepladsen

Nørager fik med en 5-2 sejr over Hornbæk lukket leddet til bundkampen og kan nu bruge energien på at vinde de sidste fire kampe, der vil være lig med oprykning til Jyllandsserien

Af
Af Lars Norman Thomsen

Kristoffer 'Bubber' Frandsen har spillet en fin sæson for Nørager, men cheftræner Allan Haslund har efterlyst lidt flere mål fra midtbanetalentet.
Det fik han i lørdagens hjemmekamp mod Hornbæk, endda hele to af slagsen. Kristoffer 'Bubber' Frandsens to mål var i høj grad medvirkende til, at Nørager vandt med 5-2 (3-2) og dermed rykkede op på førstepladsen, fordi Søften tabte hjemmekampen til divisionsreserverne Hobro med 5-3.
Sædvanen tro måtte Allan Haslund trylle i ugen op til kampen for at få de sidste pladser i truppen fyldt op.
Christian Mørch var endnu ikke blevet klar efter sin skade, og 16-årige Benjamin Kjemtrup er slidt i korsettet efter at have spillet både U17 og Serie 1 i sæsonen.
"Vi frygter lidt for, at det er korsbåndet eller menisken i det ene knæ, det er galt fat med hos Benjamin, og det er synd for ham, for han har virkelig fået sit gennembrud i en alder af bare 16 år," siger Allan Haslund.
'Tilkaldespilleren' Paw Elgaard var ikke til rådighed denne weekend, og heller unge Mirza Sarac var klar. 
I stedet havde Haslund fået overtalt Claus Koch Andersen, tidligere divisionsspiller i FC Djursland, til at spille, ligesom han selv tog plads på bænken sammen med Ronni Bruun og Steffen Klintø.
 

Stor 1. halvleg

Hornbæk, der trænes af den tidligere superligaspiller i Randers FC og AGF, Søren Pedersen, og i truppen har den tidligere Vivild spiller Simon Gade Pedersen, er nedrykker fra Jyllandsserien, og holdet er lige nu i fare for at fortsætte nedturen.
"Vi var bagud både 1-0 og 2-1 før pausen, men begge gange fik vi udlignet ret hurtigt," fortæller Allan Haslund.
Michael Jensen, der var frigjort til at tænke mere fremad med Claus Koch Andersens indtog på den centrale midtbane, udlignede til 1-1, mens Kristoffer 'Bubber' Frandsen udlignede til 2-2.
Herefter lukkede målmand Jesper 'MiniBatman' Bredahl effektivt af i resten af kampen.
Inden pausen var Kristoffer 'Bubber' Frandsen på pletten på ny.
"Vi spillede en virkelig flot 1. halvleg, hvor vi mange gange pressede Hornbæk til at tage forkerte beslutninger. De havde for eksempel meget svært ved at dække vores forreste angriber, Daniel Sortkjær, når han gik ned i banen for at modtage bolden," forklarer Haslund.
Efter pausen kørte Nørager sejren sikkert i hus på scoringer af anfører Kasper 'Swotte' Sortkjær til 4-2 og superreserven Steffen Klintø til 5-2.
Klintø afløste Mathias Fisker på venstrekanten, mens Ronni Bruun kom ind i kølvandet på et gult kort til Lasse Jensen.
"Jeg lod Lasse blive ude for ikke at risikere et rødt kort, så Ronni kom ind mod slutningen, mens Claus Koch Andersen overtog Lasses plads i centerforsvaret," siger cheftræneren.
Kristoffer 'Bubber' Frandsen blev kåret til man-of-the-match af holdkammeraterne efter kampen. 12 stemmer nåede han op på.

"Nu kigger vi kun op"

Lørdag skal Nørager til Hadsund, og det er rækkens nummer et og to, der mødes på Hadsund Stadion.
"Efter sejren over Hornbæk kan vi godt tillade os kun at kigge op," griner Allan Haslund.
Selv om truppen er smal og sårbar, så vil han og spillerne gøre alt for at vinde de sidste fire kampe.
"Vi går selvfølgelig efter at vinde rub og stub og få en så god placering som muligt."
Til lørdagens kamp må han se bort fra Claus Koch Andersen, men han håber på, at Christian Mørch bliver sin skade kvit og at Paw Elgaard atter vil tage en tørn.
Nøragers ledelse er gået i gang med at finde en afløser for Allan Haslund, der kvitter trænergerningen for en periode, når denne sæson er færdigspillet.
 
 
 
 
 

Nørager stillede med følgende mandskab:

 • Jesper Bredahl

 • Glenn Hansen
 • Mark Cassøe Thomassen
 • Lasse Jensen
 • Ole 'Post' Nielsen

 • Kasper ‘Swotte' Sortkjær, kaptajn
 •  Claus Koch Andersen 
 •  Michael Jensen

 • Kristoffer 'Bubber' Frandsen
 • Daniel Sortkjær Jensen
 • Mathias Fisker

 • Ronni Bruun
 • Steffen Klintø
 •  Allan Haslund

 

 

Publiceret 03 October 2016 17:38