Aunings U15 drenge er startet okay i dette efterår, men store udfordringer venter forude i turneringen. Arkivfoto

Aunings U15 drenge er startet okay i dette efterår, men store udfordringer venter forude i turneringen. Arkivfoto

Ungdomsfodbold:

Auning U15 drenge har hentet fire point i to første kampe

Cheftræner Jeppe Friis' elever går en spændende sæson i møde

Af
Af Lars Norman Thomsen

Aunings U15 drenge, der i foråret spillede U15 mesterrække (5 ud af 6 hold rykkede ud af mesterrækken), havde premiere på efterårssæsonen forleden på hjemmebane mode Ebeltoft IF.

Holdene mødte også hinanden i foråret, hvor kampene endte 0-0, mens Auning sejrede hjemme 4-2.

"Det blev en meget rodet åbning på kampen, hvor Ebeltoft var bedst, og vi virkede nervøse. Vi lavede tre meget store personlige fejl inden for de første 15 minutter, og den ene af disse udnyttede Ebeltoft til at bringe sig fortjent foran," fortæller cheftræner Jeppe Friis.

Auning-drengene fandt aldrig sig selv i 1. halvleg, og Ebeltoft spillede sig ikke til nævneværdige chancer i den sidste del af halvlegen.

Udligning af Jonas Friis

En lille opsang i pausen fra træner Friis hjalp ikke synderligt. Auning-spillerne virkede ikke klar og var langt fra det sædvanlige niveau. Et par udskiftninger og en 10 minutters udvisning til Ebeltoft, hjalp dog Auning-holdet til at få overtaget, og Auning havde flere nærgående forsøg – især efter nogle gode standardsituationer.
"Midt i anden halvleg kom udligningen efter et fint gennemspillet angreb fra Sander Konggaard i højre side, over midten til Rasmus Krause Mouridsen og til sidst til venstre side, hvor Emil Bang snød et par modstandere, inden Jonas Friis blev sendt i dybden til en sikker scoring," fortæller Jeppe Friis.

Ebeltoft fik senere – korrekt, ifølge Jeppe Friis – et mål annulleret for offside. Desuden havde Aunings Lasse Katholm et meget nærgående langskudsforsøg, men kampen endte uden flere scoringer og derfor 1-1.

"Vi kan kun være tilfredse med ét point efter en meget sløj indsats, hvor parathed var en mangelvare. Vi arbejde for så vidt fint defensivt, men vi var ikke dygtige med bolden, hvilket normalt er en af vores styrker," siger Jeppe Friis.

Sejr over SMIFF

Lørdag hentede Auning drengene deres første sejr.
På Albæk Stadion blev hjemmeholdet SMIFF besejret med 3-0.
Aunings modstander i premieren, Ebeltoft, fik bøllebank på Ulvehøj, hvor hjemmeholdet Vorup vandt med hele 7-0.
Auning spiller næste gang 29. august på Langhøj Idrætscenter i Vivild mod det kombinerede Vivild/Rougsø FF mandskab.
Vivild/Rougsø FF har tabt sine første to kampe. Til Vorup FB med 4-1 og senest til Randers Freja med 5-1.
På Langhøj Idrætscenter har netop cheftræner Jeppe Friis høstet store triumfer i sin tid som førsteholdsspiller hos Vivild. Det vil han sikkert huske at minde sine drenge om inden kickofff mandag 29. august klokken 18.
Jeppe Friis yder fortsat i ny og næ en fod for Vivild i Serie 4, hvis der er behov for det.
 
 
 
 

Publiceret 21 August 2016 14:53