Duoen Brian Johansen og Tina Andersen fra Allingåbro klar til rallysæsonen, der begynder lørdag 2. april

Duoen Brian Johansen og Tina Andersen fra Allingåbro klar til rallysæsonen, der begynder lørdag 2. april

Rally:

Kørere fra Allingåbro starter i Rally Grand Prix

Årets udgave af AutoPartner / Ans Kro Rally Grand Prix får også lokal deltagelse fra den nordlige del af Djursland.

Den danske rallysæson starter for alvor lørdag 2. april. Her bliver der for 14. gang kørt AutoPartner / Ans Kro Rally Grand Prix i Munck Asfalts store grusgrav i Kongensbro midt mellem Århus og Viborg. Her skal godt 50 deltagere over små fire timer i kamp mod hinanden og mod stopuret for at kæmpe om sejren og pokalerne. 
Fra Allingåbro kommer to mandskaber. Det er dels Brian Johansen/Tina Andersen, dels Johnny Simonsen/Jacob Schnoor. For begge mandskaber gælder det, at de starter i hver sin Ford Escort RS2000, og det betyder, at de kommer i direkte konkurrence med hinanden. 
Ved AutoPartner / Ans Kro Rally Grand Prix bliver der faktisk flere muligheder for at opleve rallybilerne i aktion. 
Lørdagen starter nemlig med en to timer lang rallytest på vejene ved Borre og Vegerslev, hvor deltagerne fra klokken 9.00 til klokken 11.00 får lejlighed til at prøve materiellet af. Selve rallysprintet – der foregår i Munck Asfalts store grusgrav i Kongensbro – skydes i gang med en præsentationsrunde klokken 12.00.
Herefter følger de tre indledende heats i den ordinære konkurrence, som skal finde frem til deltagerne i den afgørende finale, hvor vinderne forventes at kunne kåres klokken 16.00.

Publiceret 01 April 2016 10:20