Claus Koch og Mikkel Stær (th) holder et højt niveau og har en stor andel i Nøragers fine forårssæson. Arkvifoto

Claus Koch og Mikkel Stær (th) holder et højt niveau og har en stor andel i Nøragers fine forårssæson. Arkvifoto

Seriefodbold:

Stær’en strålede i storsejr til Nørager

Mikkel Stær var i hopla og lavede fire mål og en assist i 7-0 sejr til Nørager over TMV 8530 i Serie 1

Af
Af Martin Schultz

”Kommer man til Nørager og vil spille fodbold, så kommer man i menneskehænder.”
Det siger Nørager træner Casper Kjær Sørensen, efter at han lørdag eftermiddag så sit hold køre bundholdet TMV 8530 over med 7-0 efter 2-0 ved pausen på Nørager Stadion.
”TMV 8530 ligger sidst i rækken, men er et hold i fremgang og med nogle gode kanter, så vi stillede os relativt dybt og med en velorganiseret midtbane,” fortæller Casper Kjær Sørensen.
Og TMV 8530 kom faktisk til Nørager og ville gerne spille en god gang fodbold, men blev straffet eftertrykkeligt af Nøragers teknisk velfunderede og fysisk stærke hold.
Hjemmeholdet stod relativ tæt i kæderne og vandt duellerne på midtbanen og havde så en særdeles veloplagt Mikkel Stær i front, som med fire mål og en assist havde en stor andel i storsejren.
”Men der er også ros målmand Lasse Pedersen, midtforsvaret med Lasse Jensen og Søren Bai og det øvrige forsvar, som holder 0'et. Vi spiller flot fodbold i hele kampen og selv om vi fører 2-0 ved halvleg, så holder vi koncentrationen og slipper ikke gashåndtaget,” siger Casper Kjær Sørensen.

Holdets yngste scorede sit første mål

Nørager kom foran i det 22. minut, da Kristoffer Frandsen efter et godt rush spillede Mikkel Stær fri til hans første scoring.
I det 38. minut var det holdets yngste spiller, 17-årige Mathias Fisker, som scorede sit første mål på førsteholdet, da han efter en standardsituation fik bolden fra Søren Bai i feltet og scorede til 2-0.
”Vi var i fuld kontrol ved pausen og det taler til holdets ros, at vi ikke stillede os tilfreds efter pausen, men fortsatte med fuld koncentration. Spillerne nød at få lov til at spille bold, og vi var på samtlige pladser bedre end vores modstander,” siger Casper Kjær Sørensen.

Stær'en kan også bruge hovedet

Efter pausen forsatte Mikkel Stær sit show i det 51. minut, da han ligesom i en tidligere kamp forfulgte en tilsyneladende håbløs bold og gjorde målmanden så usikker, at han efter en løbeduel med målmanden kunne skubbe bolden i mål til 3-0.
”På det tidspunkt stemplede TMV 8530 ud og indhopperen Steffen Klintø scorede i det 62. minut til 4-0 på en flot assist af Mikkel Stær,” fortæller Nørager-træner Casper Kjær Sørensen.
Mikkel Stær fuldbyrdede sit hattrick i det 64. minut, da han sparkede et frispark direkte i kassen, og i det 75. minut viste Stær'en, at han også kan bruge hovedet, da Ole Jensen slog et indlæg til den bagerste stolpe, hvor Mikkel Stær dukkede op og headede bolden i mål til 6-0.
Nørager opvisningen sluttede i det 80. minut, da Steffen Klintø efter fint kombinationsspil gjorde det til slutresultatet 7-0.
Med to kampe tilbage kan Nørager kun spille for en ærefuld 2. plads, ligesom i efteråret, efter at topholdet Vatanspor har sikret sig oprykningen til Jyllandsserien.
Nørager møder søndag kl. 13.00 Hasle B på Nørager Stadion inden sæsonen slutter fredag 19. juni med en udekamp mod Søften GF.

Kampfakta:

 

Serie 1: Nørager B - TMV 8530 7 - 0 (2 - 0)
Lørdag 6. juni kl. 15.30 på Nørager Stadion

Målscorere:
1 - 0 Mikkel Stær (22. min.)
2 - 0 Mathias Fisker (38. min.)
3 - 0 Mikkel Stær (51. min.)
4 - 0 Steffen Klintø (62. min.)
5 - 0 Mikkel Stær (64. min.)
6 - 0 Mikkel Stær (75. min.)
7 - 0 Steffen Klintø (80. min.)

 

 

 

Nørager B:

Lasse Pedersen
Mark Thomassen
Michael Jensen
Søren Bai
Ole Nielsen
Kasper Sortkjær
Kristoffer Frandsen
Claus Koch
Lasse Jensen
Mathias Fisker
Mikkel Stær

Udskiftere:
Ole Jensen
Steffen Klintø
Casper Kjær Sørensen

 

Publiceret 09 June 2015 12:32