Vivild IF

Vivild IF

Seriefodbold:

Vivild manglede det sidste held mod Hadsten SK

Vivild IF hold fast i topstriden i 1-1 kamp mod Hadsten SK i Serie 2

Af
Af Martin Schultz

Det blev desværre kun til et enkelt point, da torsdag aften på hjemmebane mødte formstærke Hadsten SK, der kom med fire sejre i rap.
I første halvleg var tempoet ikke så højt, men til gengæld var der masser af intensitet i nærkampene. Jimmi Hansen havde to gode chancer efter henholdsvis 25 og 31 minutter, men udeholdets erfarne keeper Allan "Lange" Nielsen stod i vejen for en scoring.
Efter pausen satte udeholdet lynhurtige Mike Skouboe og Jesper Mark på banen, men de blev pakket godt ind.
Det første kvarter af anden halvleg kom også til at minde om en skyttegravskrig, men en scoring kom til at åbne kampen. Den kom i det 62. minut, da Sebastian Stær spillede Niklas Mathiesen helt fri til en flot scoring med venstrebenet, og dermed var stillingen 1-0.

Fremragende keeper på udeholdet

Efterfølgende kom Thomas Thorngaard på banen til fordel for Casper Moltke, og blot to minutter senere reddede Christian Rygaard en friløber til udeholdets Jesper Mark.
I det 67. minut udlignede Hadsten SK til 1-1 efter et flot gennemspillet angreb i deres højre side, som deres venstre midtbanespiller kom ind og sparkede i mål uden chance for Christian Rygaard.
"Efter 69 minutters spil missede Sebastian Stær en god header på oplæg fra Morten Tolbod, da udeholdets fremragende keeper igen var på sin plads. Blot to minutter senere var Sebastian Stær på vej i gennem, men han blev rykket ned, hvilket dommeren overså, ligesom han overså et klart straffespark til Emil Mortensen," mener Vivild IF's assistenttræner Jesper Møgelvang.

Sindene i kog

"Ti minutter senere reddede Lauge Feldskov os på stregen, da Hadsten tilspillede sig deres tredje chance i hele kampen. Sindene kom i kog mod slutningen af kampen, og i det 86. minut blev en af udeholdets spillere tildelt en advarsel, og minuttet efter blev Hadstens træner Peter Pedersen vist bort af en noget emsig linjedommer," siger Jesper Møgelvang.
Vi pressede på mod kampens slutning, og efter 91 minutters spil landede en ripost fra et hjørnespark for fødderne af Emil Mortensen. Han ramte også bolden perfekt, men med en feberredning á la Ole Kjærs på Wembley i 1983 fik udeholdets målmand reddet bolden.
Der kunne ikke sættes en finger på de grønne spilleres indsats, men det sidste held manglede desværre.

Kampfakta

S2: Vivild IF - Hadsten SK 1-1 (0-0)
Torsdag 28. maj kl. 19.00 på Langhøj Idrætscenter


Måscorere:
1 – 0 Niklas Mathiesen (62. min.)
1 – 1 Hadsten SK (67. min.)

Holdopstilling:
Christian Rygaard
Kasper Pedersen
Emil Thyre
Lauge Feldskov
Frederik Espensen
Emil Mortensen
Niklas Mathiesen (anf.)
Morten Tolbod
Jimmi Hansen
Casper Moltke
Sebastian Stær
Udskiftere:
Thomas Thorngaard
Niels Krogsgaard (ikke benyttet)
Jonas Bossow (ikke benyttet)

Topscorerliste hos Vivild IF:
1. Jimmi Hansen - 5
2. Frederik Espensen - 4
2. Sebastian Stær - 4
2. Casper Moltke - 4
5. Emil Mortensen - 3
6. Emil Tolbod - 2
6. Niklas Mathiesen - 2
8. Niels Krogsgaard - 1
8. Jonas Bossow - 1
8. Thomas Thorngaard - 1

Publiceret 29 May 2015 13:22