Claus Koch og Mikkel Stær var med til nytårsappel i Nørager B. Foto: Nørager Boldklub

Claus Koch og Mikkel Stær var med til nytårsappel i Nørager B. Foto: Nørager Boldklub

Seriefodbold:

To KPI-profiler til appel i Nørager

Ny træner mødte mere end tyve spillere til nytårsappel i Nørager Boldklub

Af
Af Martin Schultz

Mere end tyve spillere mødte lørdag middag op til nytårsappel i Nørager Boldklub, som på grund af snevejret blev henlagt til byens nye hal.
Her kunne de ikke blot møde klubbens nye førsteholdstræner Casper Kjær Sørensen, Ugelbølle, men også to markante forstærkninger i form af de to KPI-spillere Mikkel Stær og Claus Koch, som begge siges at være klar til at udskifte den orange Kolindtrøje med den stribede spilletrøje fra Nørager.
”Det var en superfed oplevelse. Den velkomst og varme jeg mødte var helt unik,” siger Casper Kjær Sørensen, som kommer fra et trænerjob i Hornslet IF i Serie 3 og nu rykker flere trin op i niveau til Nøragers Serie 1 hold, som var tæt på oprykning i efteråret.

Ny træner overtager en intakt trup

Casper Kjær Sørensen overtager en helt intakt trup efter den tidligere træner Allan Haslund, og han får i Mikkel Stær og Claus Koch tilgang af to spillere, som helt sikkert har ambitioner om at spille med på det bedste hold.
”Jeg har fulgt Nøragerspillerne de seneste måneder, hvor mange af dem har været aktive til indefodboldstævner rundt i hallerne,” siger Casper Kjær Sørensen, som nu vil gå i gang med træningen og lære spillerne at kende.
”Vi skal finde ud af, hvad vi taktisk og systemmæssigt skal bygge på, for med en ny træner skal vi udvikle vores spil,” siger Casper Kjær Sørensen, som endnu ikke vil melde ud omkring målsætningerne for forårssæsonen.

Har aftalt træningskampe mod klubber på Djursland

Casper Kjær Sørensen starter træningen med 2-3 ugentlige træningspas og har aftalt træningskampe fra midt i februar mod blandt andet Vivild, Grenaa IF, KPI og Auning.
”Vi har ikke så bred en trup, så vi skal passe på ikke at toppe for tidligt,” siger Casper Kjær Sørensen om opstarten.
Den nye træner får dog tilført ekstra bredde med tilgangen af kant/offensivspilleren Mikkel Stær og midtbane/forsvarsspilleren Claus Koch.
Begge var profiler på efterårets KPI-hold, men mistede lysten et stykke hen i sæsonen og stillede støvlerne på hylden resten af efteråret. Både Mikkel Stær og Claus Koch har tidligere spillet 2. divisionsfodbold i FC Djursland.
Fodboldappetitten vendte dog tilbage, da indendørsfodbolden begyndte at rulle. Claus Koch har været fast mand på det L-tek hold, som blev nr. 3 til DM i indefodbold i Grenaa fornylig, mens Mikkel Stær var med på holdet som guest star til enkelte stævner.

Den nye træner Casper Kjær Sørensen, stående yderst til venstre, fik hilst på mere end 20 seniorspillere til nytårsappellen i Nørager. Foto: Nørager Boldklub

Den nye træner Casper Kjær Sørensen, stående yderst til venstre, fik hilst på mere end 20 seniorspillere til nytårsappellen i Nørager. Foto: Nørager Boldklub

Publiceret 27 January 2015 10:04