Kasper Junker skal det næste halve år spille i 1. division hos FC Fredericia, hvor cheftræner Nicolai Wael ser potentiale i den venstrebenede og rapfodede angriber. Foto: Lars Norman Thomsen

Kasper Junker skal det næste halve år spille i 1. division hos FC Fredericia, hvor cheftræner Nicolai Wael ser potentiale i den venstrebenede og rapfodede angriber. Foto: Lars Norman Thomsen

Fodbold:

Tidligere FC Djursland topscorer lejes ud til FC Fredericia

Randers FC sender Kasper Junker på græs længere sydpå i foråret for at give den målfarlige angriber fast spilletid på et højere niveau end Danmarksserien og Reserveholdsligaen

Af
Af Lars Norman Thomsen

Den tidligere FC Djursland topscorer og elev på Hessel Fodboldskole, 20-årige Kasper Junker, fortsætter karrieren i FC Fredericia på en seks måneders lejeaftale.
Efter at have gjort voldsomt opmærksom på sig selv som førsteårs U19 spiller på FC Djurslands Danmarksseriehold ved at score en masse mål, var flere superligaklubber ude efter at signe med talentet. Først så det ud til AaB skulle løbe med ham, men det blev Randers FC.
Her spillede Kasper Junker først et år på kronjydernes hold i U19 Ligaen, før han kom mere med fast med i superligatruppen.
Kasper Junker blev fuldtidsprofessionel i Randers FC i sommeren 2014 på en
to-årig aftale efter veloverstået HHX-eksamen på Tradium.

I angriberhierakiet i Randers FC er han pt. kun nummer fem, og derfor sparkes han nu til Fredericia for at få ugentlige kampe på et højere niveau end Danmarksserien og Reserveholdsligaen kan tilbyde.

Om skiftet til 1. divisionsklubben siger Kasper Junker:

"Det lyder spændende for mig selv og min videre udvikling. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det vil være det bedste for min videre karriere. FC Fredericia er en god klub at komme til med gode forhold, så jeg forventer, at de seks måneder i klubben vil give mig en masse kampe i benene, så jeg kan vende tilbage til Randers FC i en forhåbentlig langt skarpere udgave."

  • Kasper Junker blev fuldtidsprofessionel i Randers FC i sommeren 2014 på en to-årig aftale.
  • Han fik sin fodboldmæssige opdragelse i Vinding SF, inden han kom til Randers Freja fra FC Djursland.
  • I første omgang blev han indlemmet i Randers FCs U-trup, inden han som nævnt blev en del af Superliga-truppen sidste år.
  • Kasper Junker har spillet 10 førsteholdskampe for Randers FC og scoret et enkelt mål
    i (mod Kolding B. i DBU Pokalen).
  • Han står desuden noteret for fem danske U20-landskampe.
  • Kasper Junkers fædrende ophav er Hans Junker, tidligere topscorer for Vejle Boldklub i klubbens storhedstid i 70'erne.

Publiceret 20 January 2015 12:41