All Star-holdet med fra venstre Nikolaj Hagelskjær og Matias Fjeldal Olsen, L-tek, Dennis Schmidt, MD Rustfri, Mikkel Rygaard, Saxobank, Anders Holvad og Frederik Hoe fra Blanketgaarden. Foto: Martin Schultz

All Star-holdet med fra venstre Nikolaj Hagelskjær og Matias Fjeldal Olsen, L-tek, Dennis Schmidt, MD Rustfri, Mikkel Rygaard, Saxobank, Anders Holvad og Frederik Hoe fra Blanketgaarden. Foto: Martin Schultz

Indefodbold:

Fire spillere fra lokale hold på DM’s All Star-hold

L-tek og Blanketgaarden fik hver to spillere med på All Star-holdet ved DM i indefodbold

Af
Af Martin Schultz

Selv om hverken L-tek fra Nørager eller Blanketgaarden fra Vivild kom helt til tops ved lørdagens DM i indefodbold i Grenaa Idrætscenter, så gjorde spillerne fra de to lokale hold så stort indtryk på stævnearrangørerne, at fire spillere kom med på All Star-holdet.
L-teks Matias Fjeldal Olsen var som turneringens topscorer næsten selvskrevet til All Stars-holdet. Den flegmatiske tekniker med den coole udstråling er umulig at slå et smil af. Han er kold som den kendte brøndgravers røv, når bolden skal i kassen i selv de mest nervepirrende situationer, som vi skal hilse og sige der er rigtig mange af i indefodbold.
At Matias Fjeldal Olsen blev DM-stævnets topscorer kan han dog takke et udbrændt Blanketgaarden hold for, for de unge gutter fra Vivild havde ikke mere energi og motivation at kæmpe med i kampen om 3. pladsen, da Olsen scorede alle ni mål i L-teks 9-3 sejr over Blanketgaarden.
Matias Fjeldal Olsen har tidligere spillet på Skives divisionshold, men har senest spillet i Norge og forventes i foråret at spille på et hold i den trediebedste norske række.

Ung ”guest star” viste klassen hos Blanketgaarden

Ingen af de fire spillere fra L-tek og Blanketgaarden spiller til daglig på hold på Djursland.
Det gælder heller ikke L-teks anden All Star spiller, som er Nikolaj Hagelskjær, som til daglig spiller i 1. division på FC Fredericias hold.
Den eneste spiller blandt de fire, som har sine rødder på Djursland er Anders Holvad fra Blanketgaarden i Vivild.
24-årige Anders Holvad har fået sin fodboldopdragelse i Vivild IF, men prøvede som ungdomsspiller talentet af i Randers FC og spiller i dag i 2. division i Brabrand IF.
Den anden spiller fra Blanketgaarden er holdets ”guest star”, den kun 18-årige Frederik Hoe.
Hoe har spillet indendørssæsonen for holdet Gardin Lis, som også var inde i billedet til det wildcard til DM i indefodbold, som Blanketgaarden sikrede sig. Han slog en stor streg under sine evner, da han under Brix Cup i Auning mellem jul og nytår blev kåret til stævnets bedste spiller.
Frederik Hoe har som ungdomsspiller spillet i Randers FC, men spiller i dag seniorfodbold i Hornbæk, som netop er rykket fra Serie 1 og op i Jyllandsserien.

Rishøj-anfører blev bedste spiller og bedste målmand

De to sidste pladser på All Star-holdet gik til Dennis Schmidt fra DM-vinderne fra MD Rustfri og til Saxobanks Mikkel Rygaard.
Dennis Schmidt blev kåret til DM-stævnets bedste spiller og bedste målmand. Han afgjorde finalen mod Saxobank ved at score alle tre mål i 3-2 sejren over Saxobank.
Dennis Schmidt er midtbanespiller og anfører hos Rishøj BK i 2. division.
Sidste mand på All Star-holdet er Mikkel Rygaard fra det topseedede Saxobank, som dog måtte se sig besejret af MD Rustfri i finalen.
Mikkel Rygaard er tidligere blevet kåret til DM's bedste spiller. Han er til daglig angriber i Næstved BK, som ligger nr. 2 i 2. Division Vest.

null

Publiceret 18 January 2015 21:09