Nørager Vandrehjem med fra venstre Gunnar Pedersen, Benjamin Kjemtrup, Sigurd Fisker, Rasmus Knudsen og Rasmus Bang

Nørager Vandrehjem med fra venstre Gunnar Pedersen, Benjamin Kjemtrup, Sigurd Fisker, Rasmus Knudsen og Rasmus Bang

Indefodbold:

Næste generation varmer op til DM-stævne

Fire ungdomshold spiller forstævne til DM i indefodbold lørdag i Grenaa Idrætscenter

Af
Af Martin Schultz

Landets ti bedste indendørs fodboldhold mødes lørdag til DM i indefodbold i Grenaa Idrætscenter.
Inden de ti hold går på banen får morgendagens talenter også lejlighed til at vise sig frem på halgulvet.
Arrangørerne af DM i indefodbold har nemlig inviteret de to lokale hold, U15 holdet fra Nørager Boldklub og U16 holdet fra FC Djursland, til et lille mini DM forstævne sammen med Randers Freja U16 og Hobro IK U16.
”Vi har inviteret de fire ungdomshold til et uofficielt mini DM forstævne for U15/16 for at gøre noget for ungdommen, og for at vise nogle stærke lokale hold med tradition for indefodbold,” siger arrangøren af DM i indefodbold, Nikolaj Søjmark.

Nøragers talenter sponsoreres af superligaprofil

Landsbyklubben Nørager stiller således ikke blot med L-tek til DM-stævnet, men får også lov til at vise, hvad klubbens unge talenter kan på halgulvet i Grenaa Idrætscenter.
”Vi har i Nørager et hold med næste generation af talentfulde indendørsspillere. Holdet består af fire Nøragerspiller og en tidligere Nøragerspiller, som prøver sig selv af i Randers FC, men vælger at spille indendørs i hjembyen, hvor der bliver kørt til diverse stævner hver weekend om vinteren,” fortæller Nøragers U15 træner, Kristoffer Frandsen.
De fem drenge spiller på holdet Nørager Vandrehjem, og det sponsoreres af byens købmand Karsten Jensen og hans søn Kasper Fisker, der som bekendt er superligaspiller i Randers FC og som driver Nørager Vandrehjem.

Købmanden blev sendt frem for at ligge over stregen

Nøragerdrengene har allerede tidligere vist, at de er ved at være klar til at spille lige op mod de voksne hold.
Ved Brix Cup i Auning mellem jul og nytår var tre af drengene med til at spille sig frem til en 3. plads i Firmarækken under navnet Min Købmand Nørager.
Her havde de unge drenge dog selskab af købmanden himself, Karsten Jensen på 53 år.
”Men min ben kunne ikke helt følge med, så jeg blev hurtigt sendt frem på banen for at ligge over stregen,” fortalte Karsten Jensen til Brix Cup.
Randers FC profilen Kasper Fisker var en af landets bedste indendørsspillere og ankermand på L-tek holdet i flere år, indtil hans superliga karriere satte en stopper for vinterfornøjelsen med indendørsfodbold. Almindeligvis vil eliteklubberne ikke risikere, at deres kontraktspillere kommer til skade ved indendørsstævner.
Til DM forstævnet kan man således få syn for, om Kasper Fiskers lillebror Sigurd og de andre unge Nøragergutter kan leve op til byens stolte indendørstraditioner.

U15/U16 forstævne til DM i indefodbold

Forstævnet afholdes fra kl. 12.50 til 14.00

De medvirkende hold er Nørager B U15, FC Djursland U16, Randers Freja U16 og Hobro IK U16

DM stævnet starter kl. 14.30 og slutter ca kl. 22.15

 

Publiceret 15 January 2015 15:13